• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşuna ilaç verme yöntemi

tahahaahaa

Yeni Üye
Merhabalar kolay gelsin muhabbet kuşum nefes almakta zorlanıyordu veteriner baytril verdi ağzına 1 damla damlat dedi lakin kuşum avuca hiç gelmiyor aşırı derece kaçıyor kafesin içinde ordan oraya atıyor kendini. Bu ilacı herhangi bir şeyle birlikte vermek mümkün olur mu? Mesela bizimkisi ekmeğe deliriyor çok fazla vermiyorum ama verdiğim gibi yemeğe başlıyor ilacı ekmeğe damlatıp versem bir farkı olur mu?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar kolay gelsin muhabbet kuşum nefes almakta zorlanıyordu veteriner baytril verdi ağzına 1 damla damlat dedi lakin kuşum avuca hiç gelmiyor aşırı derece kaçıyor kafesin içinde ordan oraya atıyor kendini. Bu ilacı herhangi bir şeyle birlikte vermek mümkün olur mu? Mesela bizimkisi ekmeğe deliriyor çok fazla vermiyorum ama verdiğim gibi yemeğe başlıyor ilacı ekmeğe damlatıp versem bir farkı olur mu?
Ekmek asla vermeyin, kursak mantarına sebep olur, zararladırır antibiyotik de ya suyla ya oral yolla verilir

sirius

Paylaşımcı
Elinize gelmiyorsa suya katıp verebilirsiniz ama oral yolla verirseniz daha etkili olur diye düşünüyorum.

Üst Alt