• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşuna arkadaş

Çakır

Yeni Üye
Şuan beslediğim tek erkek kuşum var.Bir arkadaşımın erkek kuşuyla ikisini buluştursam 1 günlüğüne kaynaşırlarmı veya ayrılınca sıkıntı çekermi 2 kuşta.Şimdiden teşekkürler

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Şuan beslediğim tek erkek kuşum var.Bir arkadaşımın erkek kuşuyla ikisini buluştursam 1 günlüğüne kaynaşırlarmı veya ayrılınca sıkıntı çekermi 2 kuşta.Şimdiden teşekkürler
1 günlüğüne zaten bişey olmaz. Birbirine alışma süresi vs vermeniz gerekir. Birkaç hafta birbirlerine alıştıktan sonra gerekli ortam hazirlanirsa çiftleşme ihtimali olabilir

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
1 günlüğüne zaten bişey olmaz. Birbirine alışma süresi vs vermeniz gerekir. Birkaç hafta birbirlerine alıştıktan sonra gerekli ortam hazirlanirsa çiftleşme ihtimali olabilir
Pardon ikisi de erkek demişsiniz ben yanlış anlamışım olayı tekrar okuyunca fark ettim. Yine de aynı kafese bir anda alınırsa kavga çıkabilir ayrı ayrı kafeslerde birbirini görürlerse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
1 günden bir şey olmaz ama hastalık vs varsa birbirlerine geçebilir bence

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hasta ziyareti gibi olur. Her kümesin her ortamın durumu farklıdır. Tercih etmeyin

Üst Alt