• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşun da yağlanma ve yalnızlığı

sudeorsel

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar kuşumun adı bıdık, bıdık 2 yıldır yalnız sadece bir kere eş aldım. eşiyle pek anlaşamadılar eşi de bize alışamadı sonra eşi öldü zaten, bıdıkta bir süredir uçamıyor geçenlerde farkettiğim de poposunda şişlik vardı araştırıp baktığım da yağlanma varmış çok halsizdi bende vitamin sirke ve yulaf tedavisine başladım ve bıdıkta anladığım kadarıyla tüyde kuyrukları falan yeniden çıkıyor ishalide bir türlü geçmedi ayrıca çok obur ev yemeklerini peynir ekmek bizim yediğimiz yemeklere bayılıyor sizce bir anda yulaf vererek doğru mu yapmışım ? evladım olarak biraz zoruma gidiyor aç bırakıyormuşum gibi üzülüyorum nasıl kendini toplayacak? sizce 1 yıldan sonra eş almalı mıyım tekrar uçar mı ? ... (bu ara da keyfi yerinde su falan içiyor konuşuyor keyifli )

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba kuşunuzun popo resmini ve dışkı resmi görebilir miyiz? Böylece daha net cevaplar alacaksınız

sudeorsel

Yeni Üye
popo kısmı ve dışkısı bu şekilde

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evde farklı hicbisey vermeyin özellikle peynir yasak..yulafi da kesin bir süre sadece yem ve su bide daldari verebilirsiniz.sulugunun içtiği yere sadece iki damla elma sirkesi koyun ve bunu sadece bir defa uygulayın ertesi gün suyunu değiştirin..durumu ile ilgili tekrar yazın takip edelim
Not. Üç gün sonra tekrar dışkı resmi yollayın

Üst Alt