• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet Kuşumuz Kafes Tabanındaki Kağıdın Altına Giriyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Oyun yapiyor olabilir. Yemesi içmesi neşesi yerinde mi. Bir video rica edelim birde temiz peçete üzerine yeni yapılmış dışkı daha net anlaşılır.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sığınma ihtiyacı da duyuyor olabilir. Dışkıları da pek güzel gelmedi gözüme. Vtiamin probiyotik vs. Kullanıyor musunuz? Yeni yapılmış dışkı fotoğrafı paylaşırsanız güzel olur​

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yavru ise yuva sanıyordur orayı. Dişi ise yuvalık arıyordur.

Izgaralı kafes kullanmanız daha iyi olur. Birde sanırım ahşap kafes. Bir süre sonra o çubukları kemirmeye başlayabilir kuşunuz bilginiz olsun.

Belki oyun yapıyordur benim de kuşlarım sürekli bunu yapıyordu ve sonunda ızgaralı kafes almak zorunda kaldık dışkıdan hastalık bulaşma ihtimali çok yüksek veya döllenmemiş yumurta yapabilir dediğim gibi ızgaralı kafes bunu önleyecektir

pashaeli

Aktif Üye
oyun oynuyor oyun :D
yaramaz seni

İbrahim K.

Aktif Üye
Çok da eski bir konu değilmiş benimki de yapıyordu aynı şeyi üşüdüğü için yaptığını anladım petege yakın yere aldım kafesini o huyundan vazgeçti kafesiniz de aynı kafesse ızgaralı kafes almanızı öneririm dışkılara çok yakın olmasın yemese bile zamanla gagaliyor dışkıları hijyenik olmuyor bu tarz kafesler

Üst Alt