• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumunun kapsüllerini elimle sökerek aldım

Efe190334

Yeni Üye
Muhabbet kuşumunun kapsüllerini elimle sökerek aldım muhabbet kuşum bana küstü fakat anneme dedem babama teyzeme gayet sevincli davranıyor benden kacıyor söktügüm gün cok halsiz dermansızdı 2.gün sabah 2 kez kustu yani bu mesajı attıgım gün fakat kustuktan sonra yemini suyunu tüketiyor kafesi tertemiz daldarı yiyor marul yiyor ucuyor sadece sesinde ufak bir kısılma var varmı bilmiyorum ama var galiba nasıl kusum benle barısır nasıl geri acılır veterinere götürücem olda aldırıcam kapsüllerini ve tırnaklarını

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Streamable com dan video yükleyip linkini buraya yapıştırın bir bakalım daha net yorum yapalım.kapsulleri neden elinizle çektiniz?onun yerine vitamin probiyotik takviyeleri yapın

Efe190334

Yeni Üye
Streamable com dan video yükleyip linkini buraya yapıştırın bir bakalım daha net yorum yapalım.kapsulleri neden elinizle çektiniz?onun yerine vitamin probiyotik takviyeleri yapın
vitamini zaten suyunda var fakat kustugu icin vitaminli suyu 1 saat önce döktüm ve zaten kuşum 7 aydır 6-7 damla suyuna vitamin sıkıyoruz öyle iciyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
vitamini zaten suyunda var fakat kustugu icin vitaminli suyu 1 saat önce döktüm ve zaten kuşum 7 aydır 6-7 damla suyuna vitamin sıkıyoruz öyle iciyor
Verdiğiniz vitaminleri görebilir miyim eğer kusuyorsa suyu onda bir sorun var demektir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Video bekliyorum birde tabana kağıt havlu koyar mısın yapacağı dışkılarin resmini görelim 👍 o vitamin yerine gerwit, entrobac ve BT amin Forte alsanız daha sağlıklı olur

Efe190334

Yeni Üye
Üst Alt