• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun yuvalığında folluk yok

Merhaba.123

Aktif Üye
Muhabbet kuşumun yuvalığına folluk koymayı unuttum ve yumurta yaptı birşey olur mu?

okangs12

Yeni Üye
Ama böyle folluğa benzeyen bir tahta var bişey olur mu? (Mısır granürü kulanıyorum:))
mısır granürü dök yan tarafa doğru ama sakın yumurtanın etrafına dökme anne rahatsız olup yumurtaya oturmayabilir onu rahatsız etmicek şekilde aynı zamanda görüp alabileceği şekilde koy folluk koyarsan şimdi kabullenmeye bilir anne yuvası bozuldu mu yumurta kırabiliyor

Merhaba.123

Aktif Üye
mısır granürü dök yan tarafa doğru ama sakın yumurtanın etrafına dökme anne rahatsız olup yumurtaya oturmayabilir onu rahatsız etmicek şekilde aynı zamanda görüp alabileceği şekilde koy folluk koyarsan şimdi kabullenmeye bilir anne yuvası bozuldu mu yumurta kırabiliyor
Ben biraz döktüm yumurtanın etrafına sanırım oturuyor çünkü yuvalıktan hiç çıkmıyor

okangs12

Yeni Üye
Yemini suyunu düzgün ver başka hiç bir şeye karışma taze yem ve su vermeye özen göster.

Merhaba.123

Aktif Üye
Yemini suyunu düzgün ver başka hiç bir şeye karışma taze yem ve su vermeye özen göster.
yumurtaların gününü Nasıl bileceğim 3 yumurta var kalemle yazsam birşey olur mu veya kuş yumurtaya birşey yapar mı?

Son düzenleme:

okangs12

Yeni Üye
kalemle yazabilirsin bişey olmaz ama çıkmayan kalem ile yazcan gazlı leke de bırakmicak hayvan üstüne oturunca

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Fotoğraf görebilir miyim yuvalık içi

Merhaba.123

Aktif Üye
Birde benim yumurta yapan kuşumun karnında şişlik var 1-2 haftadır ama hiç birşeyi yok halsiz falan değil yumurtalarınıda yapmayı bitirdi sanırım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Üst Alt