• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet Kuşumun üst gagasın atında oluşan siyah yara

Rmznkrblt10

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun üst gagası önce çatlamıştı yakın zamanda da kırıldı. Bugün de üst gagasının altında ve yan tarafında siyah yara farkettim. Veterinere götürürdüm ama yaşadığım şehirdeki veterinerler kuşlarla ilgili bilgili değiller . İyileşmesi için ne yapmam gerektiğini bilen var mı ya da bunun neden kaynaklandığını Ekli dosyayı görüntüle 38020

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hoşgeldiniz. Diğer kuşlar ile kavga ederken mi oldu? Yem yiyebiliyor mu?

Rmznkrblt10

Yeni Üye
Hoş bulduk. Bir dişi kuşum daha var onla kavga etmiş olabilir. Yem yemesin de bir sıkıntı yoktu fakat bugün kendi başına yem yerken görmedim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tatlı badem yağı sürebilirsiniz gagasına.

Hangi ilde ikamet ediyorsunuz?

Yaşadığınız şehirde hayvan hastanesi varsa oraya götürebilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yarayı dezenfekte etmek lazım tıbbi müdahale gerekiyor uzmana götürün nerede ikamet ediyorsunuz? Ve daha net bir fotoğraf görebilir miyim

Rmznkrblt10

Yeni Üye
Arkadaşım bir veteriner tavsiye etti ben de ona götürdüm. Gagasının altında apse varmış onu temizlediler. Bugün gagasının ucunun sivri kısmı biraz koptu bu yüzden yem kırarken zorluk yaşıyor aspur versem daha kolay kırabilir mi?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaşım bir veteriner tavsiye etti ben de ona götürdüm. Gagasının altında apse varmış onu temizlediler. Bugün gagasının ucunun sivri kısmı biraz koptu bu yüzden yem kırarken zorluk yaşıyor aspur versem daha kolay kırabilir mi?
Aspur ve daldarı verebilirsiniz, gözlemleyin yine de, kıramazsa kursak beslemesi yapmanız gerekebilir

Rmznkrblt10

Yeni Üye
Allahtan yanında eşi var az da olsa yem kusuyor. Besleme aparatı aldım onun gelmesini bekliyorum. Aspur vereyim gelinceye kadar o zaman. Yardımınız için teşekkür ederim:)

Üst Alt