• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun Muhabbet Kuşumun Son Durumu ve Kontrolü

Mehmet1

Yeni Üye
Merhaba Muhabbet Kuşumun son durumu paylaşmak istedim rif ampülün geçen haftaki sorduğum spreyin ve diğer ilaçlarında etkisiyle artık hem enerjisini toparladı hemde yaramazlık yapmaya kaldığı yerden devam ediyor kanat altının son durumu bu şekilde iyileşiyor gibi gözüküyor sizede sormak istedim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba Muhabbet Kuşumun son durumu paylaşmak istedim rif ampülün geçen haftaki sorduğum spreyin ve diğer ilaçlarında etkisiyle artık hem enerjisini toparladı hemde yaramazlık yapmaya kaldığı yerden devam ediyor kanat altının son durumu bu şekilde iyileşiyor gibi gözüküyor sizede sormak istedim
Maşallah maşallah kırkbinkere maşallah SüphanAllah 🥰🤲🤲
Çok güzel çok az kalmış tüylerde geliyor
Hamdolsun savaşımız kazanmak üzere Allah ın izniyle 🥰🤲
Devam edin lütfen çok az kaldı
Emeğinize yüreğinize sağlık Rifi ihmal etmeyiz az bir açık yara var 🥰🤲

Mehmet1

Yeni Üye
Başından beri ilgilenen sorduğum soruları özenle cevaplayıp beni bilgilendiren siz değerli hocalarıma çok teşekkürlerimi sunuyorum.
Özellikle Demet abla sana gerçekten ayrı teşekkür etmek istiyorum tüm sorularımı cevapladın kendi kuşun gibi ilgilendin gerçekten ne kadar teşekkür etsem az 🙏🤍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başından beri ilgilenen sorduğum soruları özenle cevaplayıp beni bilgilendiren siz değerli hocalarıma çok teşekkürlerimi sunuyorum.
Özellikle Demet abla sana gerçekten ayrı teşekkür etmek istiyorum tüm sorularımı cevapladın kendi kuşun gibi ilgilendin gerçekten ne kadar teşekkür etsem az 🙏🤍
Merhaba😊 Estağfurullah elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 😊🤲
Biz yönlendirme yapıyoruz sizler emek veriyorsunuz🤲🤲

Üst Alt