• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun sol kanadı düşük ve titriyor

missspears

Yeni Üye
Herkese merhaba geçen hafta salı aldığımız kuşta kanat düşüklüğü var ve arada titriyor. Biz almadan önce bir şey olduğu için tam anlayamadık. Henüz veterinere götüremedim. Aldıktan birkaç gün sonra çıkardığımızda uçamamıştı ama 2 gün önce çıkardığımda az da olsa yükseldi. Kafeste sürekli kanatlarını çırpıyor ve esnetebiliyor. Enerjisi, yeme içmesi ve dışkısı iyi. Vitamin olarak arada bir röhnfried gervit w veriyorum. Med tollyamin forte aldım fakat daha gelmedi. Fotoğraflarını ve videosunu ekliyorum. Hepsi geldiği ilk günlerden. Streamable Video

Doğacı

Eski Forumcu
Ben de onu soruyorum o yüzden paylaştım
Başlığı farketmemiş olabilirim.

Kanatları normal görünmüyor,kuşu dışarı çıkardığınız zaman bir yerlere vurdu çarptı mı?
Korkudan ya da dış parazit sebebiyle kanat titretiyor olabilir. Kanatlı hekimine muayene ettirmeniz iyi olur

Doğacı

Eski Forumcu

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba, kanat düşmesinin bir çok nedeni olabilir, omuz yaralanmaları ( morluk çıkık vb), kırık kanat ve uyluk nedeniyle düşmesi, karaciğer hasarı nedeniyle düşmesi, merkezi sinir sistemi bozuklukları vs

Titremesi ise Korkudan, stresten cereyanda kalma sebeblerden olabilir

O yüzden kuşu kanatlı uzman veterinerine götürüp muayene ettirmelisiniz anca öyle anlaşılabilir

missspears

Yeni Üye
Başlığı farketmemiş olabilirim.

Kanatları normal görünmüyor,kuşu dışarı çıkardığınız zaman bir yerlere vurdu çarptı mı?
Korkudan ya da dış parazit sebebiyle kanat titretiyor olabilir. Kanatlı hekimine muayene ettirmeniz iyi olur
Biz almadan önce kanadında bir sorun oluşmuş biz alınca olmadı teşekkür ederim

missspears

Yeni Üye
Merhaba, kanat düşmesinin bir çok nedeni olabilir, omuz yaralanmaları ( morluk çıkık vb), kırık kanat ve uyluk nedeniyle düşmesi, karaciğer hasarı nedeniyle düşmesi, merkezi sinir sistemi bozuklukları vs

Titremesi ise Korkudan, stresten cereyanda kalma sebeblerden olabilir

O yüzden kuşu kanatlı uzman veterinerine götürüp muayene ettirmelisiniz anca öyle anlaşılabilir
Teşekkür ederim

Üst Alt