Muhabbet kuşumun poposunun yanında sarı bi şişlik var bu ne olabilir bugün farkettim. Dışkısı da ishal gibi. (Halsizlik iştahsızlık gibi bi problemi yok, dişi kuş)
Anladım orası muhtemelen tüy kökü iltihabı eczaneden rif ampul alın şırıngaya çekin o bölgeye günde 2-3 kez damlatın sonra şırınganın ağzını kapatın hava almasın güneş görmeyen, serin bir yerde muhafaza edin
Anladım orası muhtemelen tüy kökü iltihabı eczaneden rif ampul alın şırıngaya çekin o bölgeye günde 2-3 kez damlatın sonra şırınganın ağzını kapatın hava almasın güneş görmeyen, serin bir yerde muhafaza edin
Başka bir şey değildir dimi? Biraz araştırdım da tümör ya da yağ bezesi olabilir yazıyor bazı sitelerde. Eğer sizin dediğiniz gibiyse eczaneden ilacı alacağım
Başka bir şey değildir dimi? Biraz araştırdım da tümör ya da yağ bezesi olabilir yazıyor bazı sitelerde. Eğer sizin dediğiniz gibiyse eczaneden ilacı alacağım
Siz bir hafta kadar kullanın, yumuşak olsaydı lipom diyebilirdim ama bana sert demeniz onu anımsattı eğer lipomsa da zaten en net teşhisi röntgenle alabilirsiniz
Muhabbet kuşumun poposunun yanında sarı bi şişlik var bu ne olabilir bugün farkettim. Dışkısı da ishal gibi. (Halsizlik iştahsızlık gibi bi problemi yok, dişi kuş)Ekli dosyayı görüntüle 90062