Kuşunuz ishal yapışmış temizleyin ve
Merhaba, dışkı kuruyunca kemik görüntüsü vermiş, ishal sürekli yapışmışBurçak Hanım teşekkür ederim bi fotoraf daha yüklüyorum. Çünkü sert baya o sebeple kemik olabilir mi diye düşündük, kuru peçeteyle almaya çalıştık ama huysuzlanıyor kuşumuz
Hocam teşekkür ederim, peki tozu suyun içine mi koymalıyız, kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum kullanımını, ayrıyetten kuşumuzu ılık suya ayaklarını sokabilir miyiz temizlenmesi amacıyla? Sağ ayağında yaklaşık 4 gündür bir sorun var, yalpalayarak ve sürünerek yürüyor, tüneği kavrayabiliyor, tellere de tırmanabiliyor fakat yürürken düzgün yürüyemiyor, iştahında vs bir durum yok.Merhaba, dışkı kuruyunca kemik görüntüsü vermiş, ishal sürekli yapışmış
Bakteri olabilir
Zeolit tozu kullanmalısınız
Ilık suyla çıkar
Estağfurullah, Zeolit tozu sebzesine serpilir mercimek tanesi kadar, şimdi yapman gereken prinç haşlayın ve suyunu suluğa doldurun, lapasını yesin, ishali keserHocam teşekkür ederim, peki tozu suyun içine mi koymalıyız, kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum kullanımını, ayrıyetten kuşumuzu ılık suya ayaklarını sokabilir miyiz temizlenmesi amacıyla? Sağ ayağında yaklaşık 4 gündür bir sorun var, yalpalayarak ve sürünerek yürüyor, tüneği kavrayabiliyor, tellere de tırmanabiliyor fakat yürürken düzgün yürüyemiyor, iştahında vs bir durum yok.
Vitamin eksikliği ishal ve kemiklerde, bağışıklıkta sıkıntı yaparHocam teşekkür ederim, peki tozu suyun içine mi koymalıyız, kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum kullanımını, ayrıyetten kuşumuzu ılık suya ayaklarını sokabilir miyiz temizlenmesi amacıyla? Sağ ayağında yaklaşık 4 gündür bir sorun var, yalpalayarak ve sürünerek yürüyor, tüneği kavrayabiliyor, tellere de tırmanabiliyor fakat yürürken düzgün yürüyemiyor, iştahında vs bir durum yok.
Merhaba hocam vitamin olarak goldwings b vitamini kullanıyoruz hocam vitamin olarak, ayağına acıdıgı için sanırım elletmiyor sürekli gaga atıyor hocam, zeytinyağı sürebilir miyiz peki hocam ayaklarına, birkaç kere kulak karıştırıcı pamuk ile yapmıştım, söylediğiniz vitaminleri sipariş ettimEstağfurullah, Zeolit tozu sebzesine serpilir mercimek tanesi kadar, şimdi yapman gereken prinç haşlayın ve suyunu suluğa doldurun, lapasını yesin, ishali keser
Ayağı incinmiştir, eczaneden Voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz günde 2 defa sürün ve masaj yapın
D vitamini takviyesi verin
Vitamin olarak ne veriyorsunuz
Zeolit tozu kuşlar için sadece mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Olmaz zeytinyağı, daha çok dider ayağını, voltaren ağrıyı alır kas gevşeticidir, sağlık ocağına yazdırabilirsiniz, insanlarda, kas tutulmaları, sıkışmalar, ağrılı durumlarda kas gevşetici olarak kullanılırMerhaba hocam vitamin olarak goldwings b vitamini kullanıyoruz hocam vitamin olarak, ayağına acıdıgı için sanırım elletmiyor sürekli gaga atıyor hocam, zeytinyağı sürebilir miyiz peki hocam ayaklarına, birkaç kere kulak karıştırıcı pamuk ile yapmıştım, söylediğiniz vitaminleri sipariş ettim
Ayak ağrısını voltaren veya dolgit alır benim vitamin tavsiyem röhnfried ürünleriMerhaba hocam vitamin olarak goldwings b vitamini kullanıyoruz hocam vitamin olarak, ayağına acıdıgı için sanırım elletmiyor sürekli gaga atıyor hocam, zeytinyağı sürebilir miyiz peki hocam ayaklarına, birkaç kere kulak karıştırıcı pamuk ile yapmıştım, söylediğiniz vitaminleri sipariş ettim
Ayağını çekin aşağı doğru, bacak kemiği ise hareket ettirirHocam işaretlediğim yerlerin ishal değil de ayak kemğinin devamı olma ihtimali var mıdır? Çünkü hayvan yürüyemiyor sürünerek hareket ediyor ama tünek üzerinde durabiliyor.
Hocam ayağın kırık olduğundan şüpheleniyoruz fakat kafesin içinde gagasını ve ayaklarını kullanarak tırmanabiliyor, tünekte dururken denge sıkıntısı yaşıyor birkaç saniye denge sorunu yaşıyor sonra duruyor, ayağını çekersem daha fazla zarar verir miyimAyağını çekin aşağı doğru, bacak kemiği ise hareket ettirir
Fotoğraf bacak değil diyor,
Ilık su ile yıkadınız mı popoyu
Ayakların kökü karında yanlarda olur, bu popoda dışkı, yıkasanız görürsünüz bacak olmadığınıanlatamıyorum size, lütfen yıkayın kemikleşmiş dışkı varHocam ayağın kırık olduğundan şüpheleniyoruz fakat kafesin içinde gagasını ve ayaklarını kullanarak tırmanabiliyor, tünekte dururken denge sıkıntısı yaşıyor birkaç saniye denge sorunu yaşıyor sonra duruyor, ayağını çekersem daha fazla zarar verir miyim
Merhaba hocam tekrardan, evet söylediğiniz gibi kurumuş dışkıymış dün baya bir uğraştım hayvanı da yordum belki, bugün kardeşim veterinere götürecek, fakat sabah baktım yuvasında hep yolunmuş tüyler vardı, kendisini hem uçamadığından hem de ayağında problem oldugundan stres altına soktugundan mı yoluyor acaba, karın kısmındaki beyaz tüyleri yolmaya calısıyor hep, dün akşamdan beri olmaya basladı, istanbul üniversitesi veteriner hastanesine götürücezAnatomik olarak kemik oradan çıkması imkansız Kuyruk kemiği var kemik oradan değil diz kısmından çikar onlar kurumuş dışkı, biriktikçe dışkılar karın içine doğru birikecek o nedenle temizleyin lütfen