• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşumun poposunda dışkı kalıntıları var, hafif tüy dökülmesi var.

derdebil

Yeni Üye
Muhabbet kuşum nerdeyse 3 yaşında ve popo tarafında dışkı kalıntıları var, dışkısı kuru gibi duruyor fakat emin olamadım ne yapmam gerekir?

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Şimdik uyusun yarın poposunu temizleyin sıcak suyla ıslanmış peçeteyle olur. İshal olmuş büyük ihtimal entrobac var mı elinizde varsa 3 gün üst üste verin yarından itibaren 3 gün yoksa mamaisitten satın alın gerwit w , bt amin de yoksa satın alın rutin verilmesi gerekenler bunlar.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum nerdeyse 3 yaşında ve popo tarafında dışkı kalıntıları var, dışkısı kuru gibi duruyor fakat emin olamadım ne yapmam gerekir?
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗
Dışkı kalması ishal ve bakteri durumlarında ortaya çıkar
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen
İdrarda lekelenme varsa da bakteriyel bir durum büyük ihtimalle
Zeolit tozu tavsiye ederim
Kuşlarımız için olanı mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Siz dışkı fotoğraflarını paylaşın bakalım

derdebil

Yeni Üye
merhabalar şuanda fotoğraf atamam fakat kafesdeki dışkıları tamamen kuru gözüküyor, herhangi bir ıslaklık yok bu gün suyu için diar diye bir vitamin, dal darısı ve aspur yemi aldım bunlar fayda edermi? ayrıca şuanda hali gayet iyi duruyor tek sıkıntısı bahsettiğim gibi kuyruk altı kısmında dışkı kalıntıları ve tüy döküntüsü.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhabalar şuanda fotoğraf atamam fakat kafesdeki dışkıları tamamen kuru gözüküyor, herhangi bir ıslaklık yok bu gün suyu için diar diye bir vitamin, dal darısı ve aspur yemi aldım bunlar fayda edermi? ayrıca şuanda hali gayet iyi duruyor tek sıkıntısı bahsettiğim gibi kuyruk altı kısmında dışkı kalıntıları ve tüy döküntüsü.
Merhaba görmeden yorum yapmam anlamsız olur
Müsait olunca fotoğraf paylaşırsanız sevinirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Suyunda neler veriyorsunuz?yada yediği birşey etki ediyor dışkıya 👍 mümkünse kuşunuzun tünekte videosunu görebilir miyim ve verdiğiniz ürünlerin birada resmini görelim

derdebil

Yeni Üye
Suyunda neler veriyorsunuz?yada yediği birşey etki ediyor dışkıya 👍 mümkünse kuşunuzun tünekte videosunu görebilir miyim ve verdiğiniz ürünlerin birada resmini görelim
merhabalar, kuşum bi süre iyileştiği için dönüş yapmadım fakat şimdi tekrar başladı, artık poposundan kan geliyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
merhabalar, kuşum bi süre iyileştiği için dönüş yapmadım fakat şimdi tekrar başladı, artık poposundan kan geliyor
Fotoğraf ve tünekte bir videosunu eklermisiniz. Bursa da kanatlı uzmanı mevcut acil olarak gitmenizi tavsiye ederim. Hangi ilçedesiniz? (Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın.)

Üst Alt