• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun parmakları yanlış kaynadı

senemm

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Parmaklarda kırıklık
Hastalık Belirti Tarihi
2 Ara 2023
Merhabalar Muhabbet kuşumu aldığımız zaman parmaklarının kırık olduğunu ve yanlış kaynağını söylemişlerdi veterinere götürdük onlar da bunu onayladı ama tekrar kırıp kaynaştırmak daha kötü olur dendi canı acımıyor diye müdahale edilmedi ama şuan sol ayağını sanki hiç kullanamıyor gibi tüneğin üstünde duramıyor sürekli dengesini kaybedip yere düşüyor acaba bişey yapabilir miyiz?
Ayakları yara onun için tatlı badem yağı ile kantaron sürüyorum

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayak altı nasır yarasına kara merhem(ihtiyol) sürün, yanlış kaynamanın maalesef ki çözümü dediğiniz gibi 😞

senemm

Yeni Üye
Hiç mi bişey yok acaba ya tünekte hiç dengede duramıyor hep yerde dolanıyoe

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba. Geçmiş Olsun.Ayağındaki Nasirdan dolayı da Ayağının üzerine Basamaz Ayakları Acır. Siz Burçak Hocamızın Dediği Merhemi Alıp Sürün. Ayaklarına Masaj Yapın. Bacak Kısmına Kadar Elinizle Açıp Kapatın. Yavaş Fazla Zorlamayın. Kan Akışı Olur Ve En Azından Daha Kolay Harket Ettirir. Merhemi Gece Sürmeye Özen Gösterin. Yemesin Uykuya geçsin.😇

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence bu hayvana normal tünek değil kütük tünek kullanın. En azından diğer kırık olana destek yaparak durması kolay olur. Benim bacağı kırılıp yanlış kaynamış, ayağı tamamen dirsekten yukarı bakan sultanım var ben ona kütük tünek kullanıyorum. Yemliğin çevresinede kütük tünek koydum sıkıntı yaşamıyoruz. 110000162285260.jpg41Guv72R98L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg61WVo4YMnJL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

senemm

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için denemeye çalışacağım

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Rica Ederiz. Geçmiş Olsun 😇

Üst Alt