• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun ön tüyleri

hazalsanem

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Merhabalar, yaklaşık 6-7 aylık iki muhabbet kuşum vardı. Fotoğraftaki birtanesi. 2 gündür tabanda uyuyor ve sürekli bir uyuklama halinde. Yemek yiyor ama. Kafasının üstündeki tüyler turunculaşmış bu iki günde, kafesi açtım çıkmadı doğru dürüst. Bir çıktı hemen geri girdi. Sizce neden olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.
Hastalık Belirti Tarihi
3 Şub 2025
20250204_222823.jpg

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı resimlerini görebilir miyiz? Ek olarak plastik tünek yerine tahta tünek kullanın bakteri üretir plastikler 😊

hazalsanem

Yeni Üye
Akşam bu kadar çekebildim, birde normalde böyle değil iki gündür alamadım sadece 🙈🙈🙈

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunuz yem yiyor mu yer yer açlık dışkısı yapmış ve evet mortsvivants arkadaşımın dediği gibi beyaz peçete serin altına daha iyi anlaşılır 🙏 Ama bence yem yemiyor yavrunuz

hazalsanem

Yeni Üye
Sürekli bir yemliğin önünde yediğini görüyorum aslında, yemliği de dolu. Tamam yarın dediğiniz gibi beyaz peçete ile atayım. Çok ilgilisiniz teşekkür ederim. Peki neden yem yemiyor olabilir?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sürekli bir yemliğin önünde yediğini görüyorum aslında, yemliği de dolu. Tamam yarın dediğiniz gibi beyaz peçete ile atayım. Çok ilgilisiniz teşekkür ederim. Peki neden yem yemiyor olabilir?
Üşütmüş olabilir, enfeksiyon geçiriyor olabilir, yulaf, kızıldarı verin varsa yesin yarın kekik çayı demleyin suluğa koyun 4-5 saat kalsın 🙏

Üst Alt