• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun nesi var

Limonum

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Vik vik ses çıkartıyor ötemiyor
Hastalık Belirti Tarihi
15 Ara 2022
Kullanılan İlaç
Antibiyotik ve vitamin
Muhabbet kuşum 2 haftadır gece gündüz vik vik ses çıkartıyor. Konuşuyordu şimdi hiç ötemiyor sesi çıkmıyor. Uçarken kalp çarpıntısından daha fazla cikliyor olduğu yerde kalıyor veterinere götürdüm antibiyotik verdi geçmedi. Yardım edin lütfen. Kanatlı veteriner nerede bulabilirim Denizli de

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
O sesi çıkartırken ki sesi videoya alın ve streamable.com a yükleyip buraya atın. Bilgisi olan herkes yardımcı olacaktır❤

kuzukulagi

Aktif Üye
Muhabbet kuşum 2 haftadır gece gündüz vik vik ses çıkartıyor. Konuşuyordu şimdi hiç ötemiyor sesi çıkmıyor. Uçarken kalp çarpıntısından daha fazla cikliyor olduğu yerde kalıyor veterinere götürdüm antibiyotik verdi geçmedi. Yardım edin lütfen. Kanatlı veteriner nerede bulabilirim Denizli de
Denizlide bilmiyorum fakat İzmir'e gitme şansınız varsa gözüm kapalı önerebileceğim yer Kuş Veteriner Kliniği Burak Uçar'dır. Türkiyenin sayılı kanatlı uzmanlarından. Çok geçmiş olsun

kuzukulagi

Aktif Üye
Denizlide bilmiyorum fakat İzmir'e gitme şansınız varsa gözüm kapalı önerebileceğim yer Kuş Veteriner Kliniği Burak Uçar'dır. Türkiyenin sayılı kanatlı uzmanlarından. Çok geçmiş olsun
Bi baktım da forumda daha önce MS veteriner kliniği önerilmiş Denizlide bilginiz olsun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kanatlı uzmanı ve mutlaka röntgen çektirin böbrek, karaciğer için 👍 orda hayvan hastanesi varsa çektirip sonucu bana yollarsanız sizin için hocama gönderip bilgi alırım vik vik sesi ağrıdandir

Üst Alt