• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun kuyruğu sallanıyor

Sidar

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kuyruk titrenesi,nadir hapşırma
Hastalık Belirti Tarihi
15 Eyl 2024
Kullanılan İlaç
kullanmadım
Muhabbet kuşumun çok uzun bir süredir devam eden benim normal sandığım ama normal olmayan bir hareketini fark ettim kuyruğu sallanıyor ve gayet sağlıklı görünüyor internette kuyruk sallanmasının nedenlerine bakarken bunun anormal bir durum olduğunu öğrenince buraya danışmak durumunda kaldım ne yapmalıyım bir kaç gün önce bir miktar tüy döktü ama enerjisinde ve iştahında bir azalma gözükmüyor

Ekli dosyalar

Sidar

Yeni Üye
şu ana kadar hiç hastalanmamıştı veya veterinere götürmek zorunda kalmamıştım sorunu kendim çözebilirsem çözmek istiyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun beyaz temiz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resmini paylaşır mısınız? Bir de tünekte kuyruğu sallanırken video çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz?

Sidar

Yeni Üye
elma sirkesi çok öneriliyor o gerçekten sağlıklı mı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
elma sirkesi çok öneriliyor o gerçekten sağlıklı mı
Bağırsakta flora dengesini bozuyor probiyotik en güzeli. Entrobac öneririm onu da internetten bulabilirsiniz ben mamaistten alıyorum

Sidar

Yeni Üye
içmezse ne yapayım pek hocam (veterinere sorunca kuşta bir şey yok salatalık ver yeter demişti demek ki ilgilenmiyorlar) siz gerçekten çok bilgilisiniz çok teşekkür ederim sabah ki yazımdan dolayı da özür dilerim sınava hazırlanıyorum da abla bazen ne dediğime kendim bile inanamıyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
içmezse ne yapayım pek hocam (veterinere sorunca kuşta bir şey yok salatalık ver yeter demişti demek ki ilgilenmiyorlar) siz gerçekten çok bilgilisiniz çok teşekkür ederim sabah ki yazımdan dolayı da özür dilerim sınava hazırlanıyorum da abla bazen ne dediğime kendim bile inanamıyorum
Yok kardeşim sorun değil sınav stresini bilirim ☺🙏 Allah zihin açıklığı versin inşallah 🤲 İshal kuşa salatalık verilmez. Kafeste 5-6 saat dursun illaki içer ☺ Yem yiyor değil mi?

Sidar

Yeni Üye
Yok kardeşim sorun değil sınav stresini bilirim ☺🙏 Allah zihin açıklığı versin inşallah 🤲 İshal kuşa salatalık verilmez. Kafeste 5-6 saat dursun illaki içer ☺ Yem yiyor değil mi?
:) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım herkes hak ettiğinin karşılığını alır 🙂 zaten enerjik iştahında bir sorun sezmedim konuşuyor da şuan çici kuş dedi hatta .d hazır su aldım onu döküp yerine pirinç suyunu taksam sadece o olsa içmek zorunda kalır zaten(umarım greve kalkışmaz)

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
:) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım herkes hak ettiğinin karşılığını alır 🙂 zaten enerjik iştahında bir sorun sezmedim konuşuyor da şuan çici kuş dedi hatta .d hazır su aldım onu döküp yerine pirinç suyunu taksam sadece o olsa içmek zorunda kalır zaten(umarım greve kalkışmaz)
Suluğun yarısına pirinç suyu yarısına da normal içme hazır suyunu koy, o içer ☺

Üst Alt