• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumun Kuyruğu Kan Olmuş

Doğacı

Eski Forumcu
Merhabalar kuşun fotoğrafını atar mısınız? Kanama devam ediyorsa mısır unu ile tampon yapın kanamayı durdurun,eczaneden rif ampul alın ve kanayan yaraya sürün

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuyruktan tüy düşmesi bu kadar kan yapacağını düşünmüyorum. Emin misiniz kuyruktan geldiğine. Fotoğraf ta neresi kanadigi belli olmuyor. Tam olarak neresi kanamış. Yemesi içmesi keyfî nasıl

erdem1101

Yeni Üye
Kuyruktan tüy düşmesi bu kadar kan yapacağını düşünmüyorum. Emin misiniz kuyruktan geldiğine. Fotoğraf ta neresi kanadigi belli olmuyor. Tam olarak neresi kanamış. Yemesi içmesi keyfî nasıl
Şuan iyi yem yiyor su içiyor ama kendi tüylerini düzeltmek isteyince tüylerini kabarttığında tam tüy başlangıcının ora kan olmuş şuan durmuş ama

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şuan iyi yem yiyor su içiyor ama kendi tüylerini düzeltmek isteyince tüylerini kabarttığında tam tüy başlangıcının ora kan olmuş şuan durmuş ama
Anladım. Takipte olunuz eğer ki kanama nüksederse mısır unuyla tampon yapınız. Yara olan yere tüyleri aralayarak tüylere gelmeyecek şekilde fucidin krem yada rif sürebilirsiniz.

erdem1101

Yeni Üye
Anladım. Takipte olunuz eğer ki kanama nüksederse mısır unuyla tampon yapınız. Yara olan yere tüyleri aralayarak tüylere gelmeyecek şekilde fucidin krem yada rif sürebilirsiniz.
Kuyruk dibindeki kanı banyo yaptırsam temizlermiyiz sakıncası varmı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Banyo değil pamuğu suyla nemlendirip hafifçe pansuman yapabilirsiniz. Ama bence gerek yok kendi haline bırakın çünkü yara daha taze tekrardan kanamasın.

datlum

Aktif Üye
Tesekkur ederim şuan durumu gayet iyi
Merhaba konuyu hortlatacağım fakat kuşumun az önce kuyruğu değil, kuyruk dibinin yanındaki yer kanamış, buğday nişastası ile tampon yaptım. Şu an kanama durdu, siz ne yaptınız bu süreçte yardımcı olur musunuz?

Üst Alt