• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşumun kusma benzeri problemi

Muhammed Ali78

Aktif Üye
Daha düne kadar hiçbiri yoktu kabarık durma vs ama bugün kabarık duruyodu tüye girdi ve ev birazcık soğudu kafesini temizlenek için dışarı çıkardım suyundan içti sonra kafasını sallayarak ağzında su gibi şeyker saçtı etrafa 3 adet dışkısı ishal şeklinde

Tevfik

Yeni Üye
Bu havalar maalesef çok dikkat edilmesi gereken havalar. Kayseri'de ikamet ediyorum ve ciddi anlamda soğuyor, o nedenle oda ısısına dikkat etmelisiniz. Kuşunuzun video veya fotoğrafını yüklerseniz daha fazla yardımcı olabilirim.

Muhammed Ali78

Aktif Üye
17584834822484379187935662599166.jpg
Bu havalar maalesef çok dikkat edilmesi gereken havalar. Kayseri'de ikamet ediyorum ve ciddi anlamda soğuyor, o nedenle oda ısısına dikkat etmelisiniz. Kuşunuzun video veya fotoğrafını yüklerseniz daha fazla yardımcı olabilirim.
Kustuktan sonra bi rahatladı kabarıklığı vs gitti gibi patates haşlayıp vereceğim şimdi ishali için

Tevfik

Yeni Üye
Rahatlamasına sevindim hocam, haşlanmış patates ve kanarya yemi iyi gelir ishale. İshal olmasa dahi nadirde olsa arada verin bunları (çok nadir olsun), oda ısısına çok dikkat edin. Sabahları özellikle çok soğuk oluyor. Tabii yaşadığınız şehri bilmiyorum ama en azından Kayseri buz gibi.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Merhaba güncel kuşun videosunu görebilir miyim? Yem su dısında ne verdiniz?

Üst Alt