• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşumun kursağı hep şiş ve bugün kusmugu çok garip geldi

zereny

Yeni Üye
Daha öncede yazmıştım kursağı hala inmedi ama bı sorunda yok gibi görünüyor yemesi içmesi normal zaten kanatlarında sorun var doğuştan ucamiyor yada çok kısa uçuyor 3 kuşum var 2si erkek 1i dişi kursağı şiş olan kuşum erkek diğer erkek kusumu kafese koymuştum kursağı şiş olan dişi olana kur yapıyordu sonra kusmuguna bı baktım böyle hamur gibi fotoğrafini koymaya calisicam diğer erkek kuşum yemleri tane tane kusuyodu ama kursağı şiş olan hamur gibi kustu Ekli dosyayı görüntüle 20251210_213813.jpg
Fotoğraftaki kahverengi tohumlar normal ama beyaz kısım hamur gibiydi ne yapmalıyım bı sorun Var mı kokuda alamadım ama

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuşun kısa videosunu görebilir miyiz. Beyaz peçeteye yapılan dört beş tane yeni yapılmış dışkıları da atarsanız iyi olur. Ne kadar sıklıkla kusma oluyor gün içinde. Zayıflama gibi kiloda değişim hiç fark ettiniz mi. Kur kusması olmadığından emin misiniz. Biraz daha detay veriniz.

zereny

Yeni Üye
Merhaba kuşun kısa videosunu görebilir miyiz. Beyaz peçeteye yapılan dört beş tane yeni yapılmış dışkıları da atarsanız iyi olur. Ne kadar sıklıkla kusma oluyor gün içinde. Zayıflama gibi kiloda değişim hiç fark ettiniz mi. Kur kusması olmadığından emin misiniz. Biraz daha detay veriniz.
14846.jpg
Bu dışkısı bide saldığımızda dışarı bazen su gibi bırakıyo dışkısı mı bilmiyorum ama dışkılıycak gibi kabarıyor bildiğiniz su gibi bırakıyo bazen stresten olduğunu düşünüyorum kilosunda oynama yok ama geldiğinde daha zayıftı kilo aldı kusma sıklığı çok az bazen dişi kuşla başbaşa kalınca ona kur kusması yapıyo o kadar çok önceden isteği dışı kustğunu görmüştüm ama baya oldu
Watch VID-20251213-WA0008 | Streamable video atmaya çalıştım ama olmuştur umarım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşta kilo problemi var. Tombik bir kuş. O yüzden size kursak şiş görünmüş. Dışkılar da hastalık yok ama hafif sarı lekelenme mevcut. Karaciğer i destekleyen ürünler kullanmanızı tavsiye ederim. Birde diyet yem yeşil yapraklı sebzeler. Bu şekilde bir uygulama yapın farkı göreceksiniz. Yormadan da bol bol uçurun.

zereny

Yeni Üye
Kuşta kilo problemi var. Tombik bir kuş. O yüzden size kursak şiş görünmüş. Dışkılar da hastalık yok ama hafif sarı lekelenme mevcut. Karaciğer i destekleyen ürünler kullanmanızı tavsiye ederim. Birde diyet yem yeşil yapraklı sebzeler. Bu şekilde bir uygulama yapın farkı göreceksiniz. Yormadan da bol bol uçurun.
Uçamıyo ki kanatları kısa yamuk yumuk çıkıyor koşturuyorum kısa mesafe uçuyo sürekli uçuruyorum parmağımla merdiven yaptırıyorum ama yinede kilo vermesi çok zor birde karaciğer destekli ürün için önerebileceğiniz marka var mı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Uçamıyo ki kanatları kısa yamuk yumuk çıkıyor koşturuyorum kısa mesafe uçuyo sürekli uçuruyorum parmağımla merdiven yaptırıyorum ama yinede kilo vermesi çok zor birde karaciğer destekli ürün için önerebileceğiniz marka var mı
Bence bir röntgen çektirip karaciğerine bakılsın gerekirse ilaç kullanılmalı ☺🙏

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Avi chol yada sedochol olabilir. Deve dikeni tohumu unu temin edip arada manasına yada sevdiği yaş bir sebze üzerine havuç yada kırmızı pancar gibi az bir miktar atabilirsiniz.

Üst Alt