• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞUMUN KARNI ŞİŞ

hermionee

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar erkek muhabbet kuşumun karnında şişlik var bilen varsa yardımcı olur musunuz lütfen

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
merhaba arkadaşlar erkek muhabbet kuşumun karnında şişlik var bilen varsa yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba, kuşunuz biraz kilolu🤲yağ fazlalığı olabilir, yemesi nasıl? Uçması nasıl?
Egzersiz ve diyet yem ile sorun çözülür diye düşünüyorum
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız

hermionee

Yeni Üye
merhaba dışkılarında herhangi bi problem yok, kuşumu çok uçuramıyorum aile üyelerim korktuğu için, ayrıca kuşum 7 yaşında. sizin gördüğünüz kadarıyla kuşumda başka bi problem var mıdır acaba çok teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
merhaba dışkılarında herhangi bi problem yok, kuşumu çok uçuramıyorum aile üyelerim korktuğu için, ayrıca kuşum 7 yaşında. sizin gördüğünüz kadarıyla kuşumda başka bi problem var mıdır acaba çok teşekkür ederim
Merhaba, görünürde yok fakat egzersiz yapmalı, uçmalı, yürümeli, yoksa iyce kalp karaciğer ve diğer organlar iyce yağlanır, akciğerleri zorlanır kalbe baskı yapar ve kriz geçirme riski fazlalaşır

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kilolu ise yem yedikten sonra da şişlik olması normal. Kaç gram acaba tartıp söyler misiniz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tartamıyorum maalesef tartım yok ancak yem yedikten sonra olmuyor ki şişlik hep var
Demet ablanın dediği gibi yağlanma gibi duruyor. Akdarı oranı fazla olan meyve sebze ağırlıklı besinler verebilirsiniz. Yağlı tohumlardan biraz uzak durun.

hermionee

Yeni Üye
Merhaba Akdarı oranı fazla yem aldım kuşumu tarttım 50 gr geldi başka ne önerirsiniz

Üst Alt