• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşumun kanatları titriyor!!

mabeldoa

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ishal, titreme, uçamama, kabarma
Hastalık Belirti Tarihi
16 May 2026
Merhabalar, ağustosta 4 yaşına girecek erkek bir muhabbet kuşum var. Ben üniversite için şehir dışındayım 5 gün önce fenalaşmış uçamamaya başlamış kafesinden çıkmamış ve sıvı şeklinde dışkılamış. Dün ben geldim asla uçamıyor ve çok titriyordu, kabarıyor da aynı zamanda. Ama kafesinden çıkıp oyuncu olmaya, ötmeye de başladı. Ama hala ekte attığım gibi titriyor. Kuş veterineri çağırdım o da dışkısını aldı kontrol etmek için ama hala içim hiç rahat değil fikri olan var mı?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, ağustosta 4 yaşına girecek erkek bir muhabbet kuşum var. Ben üniversite için şehir dışındayım 5 gün önce fenalaşmış uçamamaya başlamış kafesinden çıkmamış ve sıvı şeklinde dışkılamış. Dün ben geldim asla uçamıyor ve çok titriyordu, kabarıyor da aynı zamanda. Ama kafesinden çıkıp oyuncu olmaya, ötmeye de başladı. Ama hala ekte attığım gibi titriyor. Kuş veterineri çağırdım o da dışkısını aldı kontrol etmek için ama hala içim hiç rahat değil fikri olan var mı?
Merhaba geçmiş olsun kuşunuz dişi 🤗
Yumurta olabilir popo kısmını kontrol edin lütfen
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız

Üst Alt