• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun kanat açıp kapatması titretmesi)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu hareketi ne zamandır yapıyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Strese bağli olabilir, parazit olabilir, nürolojik olabilir iyi takip etmek lazım. Birde verdiğiniz yem ve takviyeleri kontrol ediniz skt geçmemiş olsun ve bozulmuş olmasın

Emreuymaz

Yeni Üye
Merhaba, dış parazit damlası yapıldı mı?
Kanat altlarını kontrol eder misiniz, sarılık var mı?
Dün tüy bakım spreyi sıktım ( Gold wingsin) ensesine ve kanat altlarına sarılık yoktu baktığım kadarıyla kaşıntısı vardı dün sıktıktan sonra önemli derecede kaşıntısı geçti

Emreuymaz

Yeni Üye
Strese bağli olabilir, parazit olabilir, nürolojik olabilir iyi takip etmek lazım. Birde verdiğiniz yem ve takviyeleri kontrol ediniz skt geçmemiş olsun ve bozulmuş olmasın
Yem ve takviyelerin tarihi bozulmus değil efendim takviyenin 1 yılı yemin ise 1.5 yılı var zaten yem kapalı şekilde :)

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dün tüy bakım spreyi sıktım ( Gold wingsin) ensesine ve kanat altlarına sarılık yoktu baktığım kadarıyla
Merhaba sprey tahriş ediyor büyük ihtimalle, cildini yakıyor😔lütfen kullanmayın birdaha

Ense damlası kullanın, vilmectin, zimec, avromec yada baymec bunlardan biri temin edebilirsiniz ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın

Emreuymaz

Yeni Üye
Merhaba sprey tahriş ediyor büyük ihtimalle, cildini yakıyor😔lütfen kullanmayın birdaha

Ense damlası kullanın, vilmectin, zimec, avromec yada baymec bunlardan biri temin edebilirsiniz ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın
Sprey kullanmadan öncede aynısını yapıyordu parazit oldugundan dolayı öyle yapıyor olabilirmi?

Üst Alt