• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumun kanadı yara oldu

Burcu Kara

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanadında kanamaya ve yara
Hastalık Belirti Tarihi
23 Ara 2024
Kullanılan İlaç
Fucidin antibyotikli su
Merhaba Kuşum uzun süredir ucamıyor ve üst kanadı kanamaya başladı veterinere goturdum oradaki tüyleri yolarak durumuna baktı tümörvari birşey oldugunu soyledi antibyotikli su ve fucidin Krem verdi 3 gundur sürekli orayla oynayıp kapatıyor ne yapmam lazım ?

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Eczaneden rif ampul alın günde 2-3 kez sürün her birinde ampulun ağzını bantlayıp tekrar tekrar kullanabilirsiniz 🙏 Tamamen iyileşene kadar kullanın, yese bile yan etkisi yoktur 🌸

Burcu Kara

Yeni Üye
Eczaneden rif ampul alın günde 2-3 kez sürün her birinde ampulun ağzını bantlayıp tekrar tekrar kullanabilirsiniz 🙏 Tamamen iyileşene kadar kullanın, yese bile yan etkisi yoktur 🌸
Çok teşekkür ederim Verdikleri fucidin hiçbir işe yaramadı 🥹 sanki yarası daha da kötü oldu veterinere goturdum yapılacak Baska alternatif yok dediler sozum ona yakalık yaptılar oda durmadı çok üzülüyorum haline şimdi irkilir gibi sürekli sıcrıyor durumunu görsel olarak ekliyorum inşallah iyileşir😢17355175241551583505182588727373.jpg

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim Verdikleri fucidin hiçbir işe yaramadı 🥹 sanki yarası daha da kötü oldu veterinere goturdum yapılacak Baska alternatif yok dediler sozum ona yakalık yaptılar oda durmadı çok üzülüyorum haline şimdi irkilir gibi sürekli sıcrıyor durumunu görsel olarak ekliyorum inşallah iyileşir😢Ekli dosyayı görüntüle 74838
Çok geçmiş olsun siz dediğim gibi rif ampulü alın başlayın bir an önce tedaviye orada apse gibi bir oluşum var inşallah kurtulacak 🙏

Üst Alt