• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun kanadı sorunlu acil

Kerem0

Yeni Üye
Yaklaşık 3 haftadır böyle uçmak istemiyor gideceği yeri belli ediyor ben elimle götürüyorum diğer kanadı iyi keyfi yerinde iştahı iyi kanadını açma germe yaparken sorunlu Kanada gelince acı çekiyormuş gibi açarken şekilden şekile giriyor yani değişik dengesi felan bozuluyor. Görünürde bir şey yok gibi ama. Bide bazen uçuş yapıyor nadiren ondada ya yere düşüyor yada zar zor gittikten sonra o sorunlu kanadı aşşağı düşüyor.

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba ailemize hoşgeldiniz 😊
Mümkünse durumu daha iyi anlayabilmek için video ekler misiniz 👍
1718131088347.png

Kerem0

Yeni Üye
Video nasıl ekleyeceğim bilmiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kanadını açamıyorum elletmiyor canınıda acıtmak istemiyorum akar ne oluyor tam olarak nasıl bir tedavi yapmalıyız
Akar canlı parazit demek, deri altına yerleşir, kuş sürekli kaşır,
İncitmişte olabilir, biraz kafeste kalsın çıkarmayın incitti ise 1-10 gün arası düzelir
Bt amin forte desteği
Kanatlıoil d3 verebilirsiniz
Çok faydalı olur

Kerem0

Yeni Üye
Akar canlı parazit demek, deri altına yerleşir, kuş sürekli kaşır,
İncitmişte olabilir, biraz kafeste kalsın çıkarmayın incitti ise 1-10 gün arası düzelir
Bt amin forte desteği
Kanatlıoil d3 verebilirsiniz
Çok faydalı olur
Öyle çok kaşıma gibi bir durum yok kafeste tutuyum diyorum max 2 gün tutabiliyorum sonra küsüyor çok çıkmak istiyor çıkarıyorum bayramdan 10 gün sonra şehir dışına gideceğim 1 haftalık kuşu tanıdık birine bırakacağım orada kafeste dursa düzelirmi 1 haftada yoksa bugünden başlayımmı kafeste tutmaya

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Öyle çok kaşıma gibi bir durum yok kafeste tutuyum diyorum max 2 gün tutabiliyorum sonra küsüyor çok çıkmak istiyor çıkarıyorum bayramdan 10 gün sonra şehir dışına gideceğim 1 haftalık kuşu tanıdık birine bırakacağım orada kafeste dursa düzelirmi 1 haftada yoksa bugünden başlayımmı kafeste tutmaya
Dışarıdan az vakit geçirmek zorunda 😔uçmadan duruyorsa sorun yok fakat uçmaya çalışırsa iyileşme gecikir

Kerem0

Yeni Üye
Dışarıdan az vakit geçirmek zorunda 😔uçmadan duruyorsa sorun yok fakat uçmaya çalışırsa iyileşme gecikir
Yaklaşık 3 haftadır uçmuyor zaten kafesin dışında istediği yere biz götürüyoruz veya zıplıyor geçmiyor yani kısacası burada veterinerde yok kuştan anlayan

Üst Alt