• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Muhabbet Kuşumun Kafasındaki tüysüz alan

Alpegler

Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 2 aylık olan bir kuş sahiplendim ve ilk kuşum çok fazla deneyimim yok ilk aldığımda kafasındaki eksik yerde tüyler vardı ama kabarık duruyordu hiç elletmiyordu da bu gün farkettim orada ki tüyler dökülmüş gibi duruyor yara da olabilir bilmiyorum sık sık kafasını yemlik arasına sokup kaşımaya çalışıyor ciddi bir durumu varmıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba o kısımda sanırım tüyler çıkarken zorluk çıkarıyor ama rutin olarak ense damlası uygulayın. Vilmectin öneririm, ense derisine bir damla damlatın masaj yaparak yedirin, 10 gün sonra tekrarlayın ☺ 5-6 ayda bir bu iki dozu tekrarlayın 🌸 Mamaist whatsapp hattından alabilirsiniz ☺ Ek olarak bt amin forte, gervit w ve entrobac da temin edin ve rutin kullanın ☺ Özellikle bt amin forte geldiğinde arada en az bir gün temiz su içecek şekilde, tüyleri tamamlanana kadar haftada 2 gün verin 🙏 Vitaminleri de mamaist.comdan sipariş edebilirsiniz ☺

Ekli dosyalar

Alpegler

Yeni Üye
Merhaba o kısımda sanırım tüyler çıkarken zorluk çıkarıyor ama rutin olarak ense damlası uygulayın. Vilmectin öneririm, ense derisine bir damla damlatın masaj yaparak yedirin, 10 gün sonra tekrarlayın ☺ 5-6 ayda bir bu iki dozu tekrarlayın 🌸 Mamaist whatsapp hattından alabilirsiniz ☺ Ek olarak bt amin forte, gervit w ve entrobac da temin edin ve rutin kullanın ☺ Özellikle bt amin forte geldiğinde arada en az bir gün temiz su içecek şekilde, tüyleri tamamlanana kadar haftada 2 gün verin 🙏 Vitaminleri de mamaist.comdan sipariş edebilirsiniz ☺
şu anda elimde durmaya alıştırdım ama parmağımı kafasına doğru götürdüğüm an kaçıyor avcumla tutmakta istemiyorum nasıl uygulayabilirim damlayı

Üst Alt