• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun hastalığı nedir.

isim

Yeni Üye
Muhabbet kuşum(dişi) 1-2 gündür bitkin direkt belirtilere geçeyim sürekli kafes tabanında yada yuvalıkta, çok az yem tüketiyor, ağzının kenarlarına yem yapışmış kabarık, halsiz bazı türklerini yolmuş gibi geliyor bana, sürekli ağzını açıp kapatıyor birşey yiyor gibi hastalıgı nedir cevaplarsanız sevinirim ben mantar yada parazit olduğunu düşünüyorum. (Eczanede bulunan ilaçları söylemenizi rica ediyorum burası küçük bir ilçe veterinerler ne kuşa bakmak istiyor nede ellerinde ilaç var)

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmis Olsun. Yavrunuzun Fotoğrafını Görebilir miyiz ? Yumurta Şişliği Var mı? Yumurta Sikişmasi Olabilir. Poposunu Bir Kontrol Eder misiniz ? Bir de Diski Fotoğraflarını Paylaşır mısınız ?

isim

Yeni Üye
Merhaba Geçmis Olsun. Yavrunuzun Fotoğrafını Görebilir miyiz ? Yumurta Şişliği Var mı? Yumurta Sikişmasi Olabilir. Poposunu Bir Kontrol Eder misiniz ? Bir de Diski Fotoğraflarını Paylaşır mısınız ?
Yumurta ile bir alakası yok resmini paylaşıyorum hemen

isim

Yeni Üye
IMG_20250104_145301.jpg
Birde kuşta şeffaf salya var yemler ondan yapışıyor, eğer Tricomonas ise elimde flagyl antibiyotik var

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 75242
Birde kuşta şeffaf salya var yemler ondan yapışıyor, eğer Tricomonas ise elimde flagyl antibiyotik var
Kursak Mantarı Olabilir Yorumunuzu Yeni Gördüm. Ama Yuvalik Dediğiniz İçin Ben Yumurta Olabilecegini düşundum ve Kizişmis Bir Yavru. Bir sey Yemiyorsa Elle Besleme maması A21 Mama ile Besleme Yapın. Antibiyotik Vücudu Sarsar Zaten aç Kalmasın.

Üst Alt