• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun güncel dışkısı

Sude Eroğlu

Aktif Üye
2 3 gün önce Muhabbet kuşumun isalini geçiremediğim için yazmıştım. Entrobac kullanmamı tavsiye etmiştiniz sipariş ettim ama hala gelmedi. Şuan tüy dökme zamanında olduğu için yemini çoğunluk olarak aspur koydum güncel dışkısı şuan böyle arada çiftleşme zamanı geldiği için sanırım kusuyor ama arada da da normal dururken kusuyor kustuğunda ber şey çıkartmıyor günde en fazla 4 5kere görüyorum. Bide kafasını kafesine tüneğine çok fazla sürtüyor Güncel dışkı fotoğrafını ve kusma videosunu atıcam fotoğrafı yükleyebildim ama videoyu yükleyemiyorum herhangi bir sıkıntı var mı bakabilir misiniz

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Dışkıda bir sorun göremedim. Videoyu
streamable.com a yükleyip linkini buraya atın.

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye

Sude Eroğlu

Aktif Üye
Dışkı için daha profesyonel birisi yorum yapsa daha iyi olur yanlış yönlendirme yapmak istemem. Kusma hareketleri bana kur yapıyor gibi geldi. Maşallah çokta tatlı
Teşekkür ederiiz 😊💖 inşallah öyledir 1 2 haftadır isalini geçmedi bir de tüy dökme zamanında galiba sürekli kaşınıyor üstüne bir de kusmaya başlayınca korkmaya başladım 2 gündür de bana birazcık kabarık duruyor gibi geliyor iyice korkuyorum 😓

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Teşekkür ederiiz 😊💖 inşallah öyledir 1 2 haftadır isalini geçmedi bir de tüy dökme zamanında galiba sürekli kaşınıyor üstüne bir de kusmaya başlayınca korkmaya başladım 2 gündür de bana birazcık kabarık duruyor gibi geliyor iyice korkuyorum 😓
Geçmiş olsun. Kabarıksa sıcak tutmaya çalışın.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kusmuğun nasıl olduğu önemli. Salyalı mı kokulu mu köpüklü mü? Ağıs kokusu ve dışkı kokusu var mı? Tüy döneminde dışkılar değişiklik gösterebilir. Bu dışkılarda en son attığınız kafes tabanı dışında problem yok ben onu da tüy dönemine yoruyorum

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Şun kafesinin içi böyle
Merhaba, videolarda kursak mantarı tarzı bir kusma görmedim. Kur amaçlı, kızgınlıktan tellere, suluğa yem vermeye çalışıyor gibi geldi. Dışkıda da mantar dışkısı yok. Entrobac gelince 2-3 gün verin. Toparlayacaktır.
Bence kuşunuz dişi bir arkadaş istiyor 😊
Bir de lütfen ilk konunuz içinden, gelişmeleri yazınız ki, önceden ne olmuş, belirtiler neymiş, ne tespit edip ne önermişiz, bunların takibini ve geri incelemesini yapabilelim

Sude Eroğlu

Aktif Üye
Merhaba, videolarda kursak mantarı tarzı bir kusma görmedim. Kur amaçlı, kızgınlıktan tellere, suluğa yem vermeye çalışıyor gibi geldi. Dışkıda da mantar dışkısı yok. Entrobac gelince 2-3 gün verin. Toparlayacaktır.
Bence kuşunuz dişi bir arkadaş istiyor 😊
Bir de lütfen ilk konunuz içinden, gelişmeleri yazınız ki, önceden ne olmuş, belirtiler neymiş, ne tespit edip ne önermişiz, bunların takibini ve geri incelemesini yapabilelim
😊çok teşekkür ederim normalden farklı şeyler görünce çok telaş yapıyorum bianda hiç kıyamıyorum 😅 bundan sonra dikkat edeyim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 😊💖

Sude Eroğlu

Aktif Üye
Kusmuğun nasıl olduğu önemli. Salyalı mı kokulu mu köpüklü mü? Ağıs kokusu ve dışkı kokusu var mı? Tüy döneminde dışkılar değişiklik gösterebilir. Bu dışkılarda en son attığınız kafes tabanı dışında problem yok ben onu da tüy dönemine yoruyorum
Kısarken hiçbişey çıkmıyor bazen katı yem çıkıyor ama çok nadir ağız kokusu ya da dışkı kokusu da yok. Teşekkür ederim 😊