• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumun Gagasının Altındaki Boşluktaki Derisinin Siyah Olması

barisaktas

Yeni Üye
Merhaba dişi muhabbet kuşum bugün sabah inler gibi ses çıkarıyor, tık tık sesi çıkararak nefes alıyor ve kafesinin altında halsiz bir şekilde duruyordu. Her ay boş yumurtladığı zaman halsiz ve garip sesler çıkardığı için yine yumurtlayacağını düşündük. Fakat sonra gagasının altındaki boşlukta siyahlık gördük, cortimcycine sürdük ve veterinere götürdük. Veteriner antibiyotik ve vitamin verdi, bunları kullanmaya başladık, kuşumuzun neye sahip olduğunu bilemedik. Sizin de fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?

IMG-20230904-WA0002.jpgIMG-20230904-WA0001.jpg

Doğacı

Eski Forumcu
Kurumuş kan olabilir mi aceb? Sizce siyah olan şey kan olabilir mi,siz ne düşünüyorsunuz

Behiye

Aktif Üye
Merhabalar. Konunuz dikkatimi çekti. Umarım yavrumuzun sorunu kalmamıştır. Bir yıl olmuş. Herhangi bir teşhis konuldu mu? Kızımızın durumu nedir?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhabalar. Konunuz dikkatimi çekti. Umarım yavrumuzun sorunu kalmamıştır. Bir yıl olmuş. Herhangi bir teşhis konuldu mu? Kızımızın durumu nedir?
Merhaba eski konu ve konu sahibi en son 6 eylül 2023 de görülmüş cevap vereceğini düşünmüyorum Eğer sizin öyle bir sorununuz varsa kendinize ait bir konu açarak görsel eklerseniz yorumlarız ☺

Behiye

Aktif Üye
Merhaba eski konu ve konu sahibi en son 6 eylül 2023 de görülmüş cevap vereceğini düşünmüyorum Eğer sizin öyle bir sorununuz varsa kendinize ait bir konu açarak görsel eklerseniz yorumlarız ☺
Teşekkür ederim düşünceniz için. Böyle bir sorunumuz yok. Sadece dikkatimi çekti ve merak etmiştim. Bilgilenmek adına sordum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Teşekkür ederim düşünceniz için. Böyle bir sorunumuz yok. Sadece dikkatimi çekti ve merak etmiştim. Bilgilenmek adına sordum.
Genelde bu tür cild renkleri karaciğer e yorumlanır ama tabi emîn olmak için röntgen çekilmesi uygun olur. Kuş inliyormuş bu ağrısı oldugnu gösteriyor yani organ hasarı olduğunu düşünüyorum umarım iyi olmuştur

Behiye

Aktif Üye
Genelde bu tür cild renkleri karaciğer e yorumlanır ama tabi emîn olmak için röntgen çekilmesi uygun olur. Kuş inliyormuş bu ağrısı oldugnu gösteriyor yani organ hasarı olduğunu düşünüyorum umarım iyi olmuştur
Anladım. Teşekkürler bilgilendirme için.🙏🏻

Üst Alt