• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşumun gagasının altı kanıyor

Esra Özlem

Yeni Üye
kafasını bana kaşıtmazdı ama gagasının altı kanayınca sürekli kaşıtmaya başladı kendini çok kaşınıyo ve iyice kanatıyo kendini gece gece napıcağımı bilemedim sizce ne olmuştur lütfen yardımcı olun

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Acaba bir yere mi sürttü? Kanama durduysa baticon sürün, durmadiysa buğday unu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Olabilir tabiki. Kanama durduysa isterseniz nöbetçi eczaneye gidip rif ampul alın kulak çöpüyle sürün. Günde 2-3 kez sürülecek. Kullandıktan sonra ağzını yara bandıyla kapatıp buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Ben yaralanmalarda kullanıyorum

Esra Özlem

Yeni Üye
Olabilir tabiki. Kanama durduysa isterseniz nöbetçi eczaneye gidip rif ampul alın kulak çöpüyle sürün. Günde 2-3 kez sürülecek. Kullandıktan sonra ağzını yara bandıyla kapatıp buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Ben yaralanmalarda kullanıyorum
tamamdır çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için 🙏🏻🌸

kuscupanda33

Yeni Üye
kafasını bana kaşıtmazdı ama gagasının altı kanayınca sürekli kaşıtmaya başladı kendini çok kaşınıyo ve iyice kanatıyo kendini gece gece napıcağımı bilemedim sizce ne olmuştur lütfen yardımcı olun
Halsizlik olduysa veterinere gidin ama sorun yoksa sįkıntı olmaz ama enerjik degilse bir sorun olabilir bölgeyi hafif şekilde ılık suyla kulak çöpü yada pamukla silin geçmiş olsun :)

Esra Özlem

Yeni Üye
Halsizlik olduysa veterinere gidin ama sorun yoksa sįkıntı olmaz ama enerjik degilse bir sorun olabilir bölgeyi hafif şekilde ılık suyla kulak çöpü yada pamukla silin geçmiş olsun :)
çok teşekkürler şükür bugün iyi kaşıntısı da geçti kanlı olan yeri temizlerim dediğiniz gibi 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Acaba bir yere mi sürttü? Kanama durduysa baticon sürün, durmadiysa buğday unu
Baticon kuşlar için zararlı iyot var içinde, kanamalar, yaralanmalarda Rif ampul kullanıyoruz👍

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
çok teşekkürler şükür bugün iyi kaşıntısı da geçti kanlı olan yeri temizlerim dediğiniz gibi 🌸
Merhaba, dış parazit damlası uygulayın
Vilmectin, zimec avromec yada baymec bunlardan birini temin edin lütfen
Kanayan bölgeye nere olursa olsun Rif ampul kullanabilirsiniz
Baticon zarar verir

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Baticon kuşlar için zararlı iyot var içinde, kanamalar, yaralanmalarda Rif ampul kullanıyoruz👍
Bilmiyordum abla teşekkür ederim 🙂

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Rif ampul alıp her gün 2-3 kere sürün demet ablanın dediği gibi hem enfeksiyon oluşmaz hem daha çabuk iyileşir 🙂

Üst Alt