• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumun Gagasında Yara

JimmyChurri

Yeni Üye
Merhabalar, muhabbet kuşumun çenesinin altında yara gibi birşeyle karşılaştım. Kendisi ele gelmeyi sevmediği için tam inceleyemedim. Keyfi yerinde, yemesi içmesi iyi hatta iştahlı. Fakat bu görüntü nedir endişelenmeli miyim bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ya bir yere takmış ya tüy kökü hafif apse yapmış o patlamış. Eczaneden rif ampul alıp kulak çöpüyle günde 2-3 kez sürün iyi gelir 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhabalar, muhabbet kuşumun çenesinin altında yara gibi birşeyle karşılaştım. Kendisi ele gelmeyi sevmediği için tam inceleyemedim. Keyfi yerinde, yemesi içmesi iyi hatta iştahlı. Fakat bu görüntü nedir endişelenmeli miyim bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Çarpmış büyük ihtimalle, o bölge zardır çabuk zarar görür
Burçak hocamızın da yazdığı gibi Eczaneden Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen
Geçmiş olsun 🤲😊

JimmyChurri

Yeni Üye
Hocamıza da size de teşekkürler. Rif aldım sürmeye başladım.. Minnakla da aramız bozuldu sürekli elime aldığım için ama yapacak birşey yok, sağlığı daha önemli :)

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocamıza da size de teşekkürler. Rif aldım sürmeye başladım.. Minnakla da aramız bozuldu sürekli elime aldığım için ama yapacak birşey yok, sağlığı daha önemli :)
Olsun her şey sağlığı için, umarım bir an önce toparlanır 🙏🥰

Üst Alt