• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet Kuşumun Gagası Çok Yamuldu Yardım

fairlight

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Gagada yamulma
Hastalık Belirti Tarihi
9 Ağu 2024
İyi günler arkadaşlar muhabbet kuşumun alt gagası hafif yamuktu ama sorunu yoktu 4 günlüğüne şehir dışına çıktım geldiğimde erkek muhabbet kuşumun alt gagası iyice yamulmuş zor yem yiyor. Nasıl oldu bilmiyorum ne yapmalıyım? Ankarada kaliteli ve uygun kuşlar için veteriner öneriniz var mı? Cerrahi gerekebilir gibi ne yapılmalı

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Uğur pet veteriner hekimliğini öneririm, dikmende. Kuşunuzun gagasında mantar var. Hafif yamuk bile olsa fark etmediniz mi?

fairlight

Yeni Üye
Teşekkür ederim, mantar için ilaç alıcam da yamukluğu daha çok korkuttu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İyi günler arkadaşlar muhabbet kuşumun alt gagası hafif yamuktu ama sorunu yoktu 4 günlüğüne şehir dışına çıktım geldiğimde erkek muhabbet kuşumun alt gagası iyice yamulmuş zor yem yiyor. Nasıl oldu bilmiyorum ne yapmalıyım? Ankarada kaliteli ve uygun kuşlar için veteriner öneriniz var mı? Cerrahi gerekebilir gibi ne yapılmalı
Merhaba, bu kuşun gagası 4 gün değil 4 ayda bu hale gelir😔çok yazık mantar sarmış her yerini, mantar gagayı çürümüş keratin eritiyor, acil müdahale gerekli yoksa gaga düşer😔🤲Screenshot_2024-08-04-01-53-32-626_com.android.chrome.jpg
Burası iyi veya Uğur Pet, veterinerlik fakültesi acilden giriş yapın cerrahiye yollarlar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ayaklarında da vardır😔

Üst Alt