• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kusumun diskisinda yem

Darling

Yeni Üye
Muhabbet kusumun diskisinda 2 3 gündür yem oluyor bütün şekilde bu ne anlama geliyor 20240923_212018.jpg

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ağzında koku var mı? Öğürme hareketi?

Darling

Yeni Üye
Ağzında koku var mı? Öğürme hareketi?
O ogurme hareketini yapiyor ara sıra ama telefona ya da sevdiği bi oyuncak var ona fln yapıyor bana kur yapmaya çalışıyor gibi geldi ama daha 2 aylık kur ne zaman yapmaya başlıyorlar bilmiyorum, ağzında da dikkatimi çeken bi kötü bi koku yoktu açıkçası güzel kokuyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun videosunu ekler misiniz görelim

Darling

Yeni Üye
Bir süre kafeste biraz daha fazla vakit geçirsin gözlemleyin değişiklik olacak mı
Normalde hep kafesten çıkmak için delirir bugün kafesten çıkmak istememiş çok hep kapının üzerinde durur oradaki dışkı fotoğraflarını da ekliyorum hemen

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuza zeolit tozu alın mamaist whatsapp hattından şehmus bakır hocamızdan temin edebilirsiniz ☺

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Burçak hanım ben kum olarak o direkt beyaz olanlardan kullanıyorum ama girit kumdan kastınız daha koyu renkli olanlar mı?
Grit kum daha farklı siz grit kum kullanmıyorsunuz sanırım daha küçük olandan kullanıyorsunuz hangi marka