S sudemiray Yeni Üye Katılım 28 Mar 2024 Mesajlar 23 Tepkime puanı 9 Puanları 3 14 May 2024 #1 Merhabalar Bir aylık muhabbet kuşumun diskisinda yem olduğunu fark ettim. Bunun nedeni yeme yeni geçmiş olması mıdır yoksa sindirim sisteminde sorun mu vardır?
Merhabalar Bir aylık muhabbet kuşumun diskisinda yem olduğunu fark ettim. Bunun nedeni yeme yeni geçmiş olması mıdır yoksa sindirim sisteminde sorun mu vardır?
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,478 Tepkime puanı 9,698 Puanları 113 15 May 2024 #2 Merhaba. Sindirimde sıkıntı vardır. Probiyotik kullanıyor musunuz? Kafeste kalamar kemiği ya da grit kum var mı?
Merhaba. Sindirimde sıkıntı vardır. Probiyotik kullanıyor musunuz? Kafeste kalamar kemiği ya da grit kum var mı?
S sudemiray Yeni Üye Katılım 28 Mar 2024 Mesajlar 23 Tepkime puanı 9 Puanları 3 15 May 2024 #3 Kübra Ö.' Alıntı: Merhaba. Sindirimde sıkıntı vardır. Probiyotik kullanıyor musunuz? Kafeste kalamar kemiği ya da grit kum var mı? Genişletmek için tıkla ... Kuş kumu aldım, yiyor. Ne kadar süre sonra düzelir?
Kübra Ö.' Alıntı: Merhaba. Sindirimde sıkıntı vardır. Probiyotik kullanıyor musunuz? Kafeste kalamar kemiği ya da grit kum var mı? Genişletmek için tıkla ... Kuş kumu aldım, yiyor. Ne kadar süre sonra düzelir?
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,478 Tepkime puanı 9,698 Puanları 113 16 May 2024 #4 sudemiray' Alıntı: Kuş kumu aldım, yiyor. Ne kadar süre sonra düzelir? Genişletmek için tıkla ... Takip etmeniz gerekiyor. Probiyotik kullanmanızı da tavsiye ederim.
sudemiray' Alıntı: Kuş kumu aldım, yiyor. Ne kadar süre sonra düzelir? Genişletmek için tıkla ... Takip etmeniz gerekiyor. Probiyotik kullanmanızı da tavsiye ederim.
cicikuşdodo Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 1,427 Tepkime puanı 1,155 Puanları 113 16 May 2024 #5 sudemiray' Alıntı: Kuş kumu aldım, yiyor. Ne kadar süre sonra düzelir? Genişletmek için tıkla ... Aldığınız kum grit kum mu? kaliteli bir grit kum ve bir probiyotik almanız lazım mamaist.com da ikiside mevcut.
sudemiray' Alıntı: Kuş kumu aldım, yiyor. Ne kadar süre sonra düzelir? Genişletmek için tıkla ... Aldığınız kum grit kum mu? kaliteli bir grit kum ve bir probiyotik almanız lazım mamaist.com da ikiside mevcut.