• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşumun dışkısında baloncuk var

Seneto

Yeni Üye
Merhaba. Muhabbet kuşumun az önce gördüğüm 2 adet yeni dışkısında bu şekilde küçük baloncuk var. Başka herhangi bir sorunu yok. Haftada 1 gerwit, haftada 1 bt amin forte veriyorum. Versela laga yem, kalamar kemiği (kemirmiyor) ve grit kum veriyorum. Neden olabilir ve bir sorun mu acaba? Teşekkürler.
IMG_4661.jpegIMG_4661.jpeg

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Beyaz peçeteye 5 6 adet olunca resim eklermisiniz. 1 2 dışkıdan ziyade genel olarak böyle mi bu takip edilmeli.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Seneto

Yeni Üye
Merhaba zeolit tozu var mı elinizde? Bakteri olabilir
Merhaba. Hayır yok, hemen edineyim fakat şimdi yaptığı dışkısında herhangi bir baloncuk yoktu. Normal formdaydı. Fotoğraf eklemem zor oluyor benimki uyku harici hep dışarda olduğu için.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba. Hayır yok, hemen edineyim fakat şimdi yaptığı dışkısında herhangi bir baloncuk yoktu. Normal formdaydı. Fotoğraf eklemem zor oluyor benimki uyku harici hep dışarda olduğu için.
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur, evinizde bulunsun riske atmayın lütfen

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bana dışkı formu biraz yağlı bir görünüm verdi. Kuşunuz kaç gram bilginiz var mıdır.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ben karaciğeri destekleyen ürünler kullanmanızı da tavsiye ederim. Tosuncuk a maşallah

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Zeolit yeterli olur mu yoksa önereceğiniz başka bir ürün var mı peki?
Versele laga avi chol yada sedochol olabilir. İki haftada bir verebilirsiniz. Ben karaciğeri yağlanmasından şüphelendim. Gözle analizim fotoda sanki kilo var gibi geldi ama hassas tartı netleştirir.

Seneto

Yeni Üye
Versele laga avi chol yada sedochol olabilir. İki haftada bir verebilirsiniz. Ben karaciğeri yağlanmasından şüphelendim. Gözle analizim fotoda sanki kilo var gibi geldi ama hassas tartı netleştirir.
Kilosunu da kontrol edeceğim o halde. Gece altına temiz kâğıt koyup sabah dışkılarını buraya yükleyeceğim. Söylediklerinizi de temin edeceğim teşekkür ederim ilginize

Üst Alt