• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumun dışkısı su gibi

Rbsilke

Aktif Üye
Öncelikle merhaba. Daha önce kusumda herhangi bir hastalık belirtileri yoktu. Dışarı cikardigimda aniden bu şekilde bir dışkı yaptı ve bende çok suphelendim çünkü iki kuş aynı kafeste kalıyorlar. İkisininde suyunda takviye olarak b vitaxi adlı bir b vitamini var 2 damla. Şuan dışarıdalar ve uçup otup duruyorlar. En kısa sürede veterinere başvurmaya çalışacağım. Umarım ciddi bir hastalık değildir.Ekli dosyayı görüntüle 49980

busraerduran243424

Yeni Üye
Onların kaldığı oda uygun sıcaklıkta ve pencere,klima vb. araçlar hiç çalışmıyor. Banyo yaparken de onları iyice kurulayip kafese koyuyoruz
Dediğim gibi benim kuşum böyle yapiyor belki başka bi nedeni olabilir daha eski forumcular var tecrübeli onlar görse daha iyi tabi ben sadece ihtimal belirttim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir kere mi bu dışkıyı yaptı. Temiz beyaz peçeteye tekrardan birikmiş güncel dışkı fotosu atar mısınız. Birde kuşunuzun genel halini görmek için bir video rica edelim.

Rbsilke

Aktif Üye
Bir kere mi bu dışkıyı yaptı. Temiz beyaz peçeteye tekrardan birikmiş güncel dışkı fotosu atar mısınız. Birde kuşunuzun genel halini görmek için bir video rica edelim.
Merhaba 4 defa yaptı. Şuan daha normal görünüyor. Video nasıl atılır pek bir bilgim yok

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yazdığınız takviye hakkında pek bı fikrim yok petshop ürünüyse çok bir faydasi olacağını sanmıyorum aksine bağırsak florasını daha bozabiliyorlar. Entrobac temin edip ilk etapta her gün suyu tazeleyerek üç gün üst üste uygulayın. Bir kaç gün sonra da multivitamin gervit veriniz. Daha sonra bu takviyeleri kullandıktan sonra dışkıları takip ediniz. Bu süre zarfında özellikle sulu meyve ve sebzeden de kaçının.

Rbsilke

Aktif Üye
Yazdığınız takviye hakkında pek bı fikrim yok petshop ürünüyse çok bir faydasi olacağını sanmıyorum aksine bağırsak florasını daha bozabiliyorlar. Entrobac temin edip ilk etapta her gün suyu tazeleyerek üç gün üst üste uygulayın. Bir kaç gün sonra da multivitamin gervit veriniz. Daha sonra bu takviyeleri kullandıktan sonra dışkıları takip ediniz. Bu süre zarfında özellikle sulu meyve ve sebzeden de kaçının.
Elimde entrobac yok ama kuşa patates haşlaması verdim, o vitamini bıraktım bilginiz için teşekkür ederim

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Elimde entrobac yok ama kuşa patates haşlaması verdim, o vitamini bıraktım bilginiz için teşekkür ederim
Röhnfried entrobac (probiyotik) ve gerwit (multivitamin), grit kum almanızı tavsiye ederim. Bunlar en minimum ihtiyaçlarını karşılar. Resmini çektiğiniz dışkı stres, korku, heyecan dışkısına benziyor. Kısa süreli olup geçtiyse korkulacak bir şey yok. Ama üstteki ürünleri almanız ileride oluşabilecek hastalıkları önlemeye yardımcı olur.

Üst Alt