öykü yaren
Aktif Üye
- Hastalık Belirtileri
- durgunluk, keyifsizlik ve garip dışkılama
- Kullanılan İlaç
- entrobac, bt amin forte
merhaba muhabbet kuşumda bir haftadır bir keyifsizlik var. kusma gibi bir durum yok yem de yiyor ama dışkısı çok tuhaf ve kuşum eskisinden daha durgun. buradaki veterinerler kuşlarla pek ilgilenmiyor ve küçük bir ilçede yaşıyorum bildiğim tek bir kanatlı uzmanı var. geçen hafta ona götürdüğümde üç gün nar ekşisi uygula dedi birkaç gün suya karıştırıp verdim bir yandan da mısır unlu yumurtalı mama da verdim belki enerji verir diye. düzelmiş gibiydi keyfi yerindeydi ama birkaç gündür yine duruldu ve ne yapabileceğimi bilmiyorum. keyfi gelir gibi oluyor sonra tekrar gidiyor sürekli uyuyor. suyuna entrobac koymayı denedim ama ne takviye koyarsan koyayım anlıyor ve bütün gün su içmeden duruyor en son pes edip normal su veriyorum ne yapmalıyım bilmiyorum evde kendim yanlış bir şey yaparım diye de tedirginim yaşı da var artık 8i geçti yaşlandığı için mi sık sık hasta oluyor bilmiyorum. ve zaten arada bir gelen nöbetleri var donup kalıyor boş boş bakıyor ve bacakları tutmaz oluyor sonrasında da çok yorgun oluyor. veterineri epileptik nöbet olduğunu ve yapacak bir şey olmadığını söyledi ona üzülürken üstüne bir de bu hali geldi ama sorunu ne emin olamıyorum hem flaşlı hem normal bir şekilde yeni yapılmış dışkılarının fotoğrafını koydum
Ekli dosyalar
-
2.5 MB Görüntüleme: 12
-
2.5 MB Görüntüleme: 11
-
1.5 MB Görüntüleme: 11
-
2.3 MB Görüntüleme: 13