• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşumun dışkısı anormal

rukiye_26

Aktif Üye
Geçen haftalarda fotoğrafını atmıştım probiyotik önermiştiniz, kullandım ama bir değişiklik olmadı hala aynı... Bugün Sedochol vermeye başladım.Ayrıyeten tüy dökümünde ama halsizlik iştahsızlık gibi sorunlar yok.

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Tüy zamanları dışkı değişimi renk bırakma görülebiliyor formu kötü değil bu dışkı temiz su gününden mi yoksa probiyotik sonrası mı? Bt amin haftada 2 defa veriyorsunuz değil mi önlem amaçlı zeolitte kullanın 1 hafta kadar yine de diğer arkadaşlarım da bir yorumlasın @Aslı Ö. @Semiha S. @Burçak A.

rukiye_26

Aktif Üye
Tüy zamanları dışkı değişimi renk bırakma görülebiliyor formu kötü değil bu dışkı temiz su gününden mi yoksa probiyotik sonrası mı? Bt amin haftada 2 defa veriyorsunuz değil mi önlem amaçlı zeolitte kullanın 1 hafta kadar yine de diğer arkadaşlarım da bir yorumlasın @Aslı Ö. @Semiha S. @Burçak A.
Dün değil ondan önceki gün 3. Probiyotikli suyunu vermeştim ama dün vermedim bugün ise sedechol vermeye başladım çünkü internette leke bırakma sorununa karaciğer problemi diyenler var. Bu leke bırakma sorunu 4 aydır vardır ama yeni olan bir sorun değil sanki bana dışkının yapısıda bozuk gibi geliyor çünkü top halde değil dağılmış gibi çoğu. Normalde b vitamini ve multivitamin veriyorum ara ara ama probiyotik kullandığım için hiç vermedim o süre zarfında.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tüy döneminde dışkılar bozulabilir, takviyeler de leke bırakabilir o nedenle gözlemleyin 🌸🙏 Zeolit de kullanabilirsiniz ☺

Üst Alt