• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir?

lahzaa

Yeni Üye
Son hali de böyle birkaç ay önce bir hastalık geçirdi ama tedavi ettirdik düzeldi. Bu yüzden yine de hormonal bozukluk olmasından korkuyorum. Alırken 4 aylıktı pet shopcu erkek demişti.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son hali de böyle birkaç ay önce bir hastalık geçirdi ama tedavi ettirdik düzeldi. Bu yüzden yine de hormonal bozukluk olmasından korkuyorum. Alırken 4 aylıktı pet shopcu erkek demişti.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz tüm fotoğrafları çok güzel bir Prenses 🥰 😊🤲 son fotoğraf kızgınlık dönemine girmiş😊

lahzaa

Yeni Üye
Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim. Çok sevindim o halde eğer erkek olsaydı hormonal bozukluğu olduğunu düşünüp korkuyordum. Pet shopçunun satarken erkek demesi de kafamı karıştırmıştı şimdi emin oldum teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim. Çok sevindim o halde eğer erkek olsaydı hormonal bozukluğu olduğunu düşünüp korkuyordum. Pet shopçunun satarken erkek demesi de kafamı karıştırmıştı şimdi emin oldum teşekkür ederim.
Rica ederim %100 hanımefendi 😊👍

Üst Alt