mp4 videosu atamadim o yuzden sesini yukleyemiyorum ama kuscogunlukla boyle durup sesler cikartiyor mirildinmak gibi sebebi ne olabilir?Birde cinsiyeti nedir acaba ben disi zannediyodum ama bir anda mavilesmeye basladi burnu.
Streamable dan hayvanın videosunu yüklerseniz ve birikmiş dışkı resmi. Bana dişi gibi geldi ve solunum problemi var gibi gözüküyor hayvanın videosunu paylaşırsanız ne bir şey söylenir. Ayna da önermiyoruz bu arada
dediginizi yaptim umarim dogru yapmisimdir linki birakiyorum bu sekil sesler cikartiyor birde eger dediginiz gibi bir rahatsizligi varsa cozumunude soylerseniz cok mutlu olurum yazik hayvani sokakta buldum metro istasyonu raylarindaydi belki disarda kapmis olabilir
dediginizi yaptim umarim dogru yapmisimdir linki birakiyorum bu sekil sesler cikartiyor birde eger dediginiz gibi bir rahatsizligi varsa cozumunude soylerseniz cok mutlu olurum yazik hayvani sokakta buldum metro istasyonu raylarindaydi belki disarda kapmis olabilir
Merhaba Değerli Kafeskuslaricom Ailesi 😊 Sizlerden Benim bir ricam olacak ve lütfen katkıda bulunmanızı istiyorum çünkü bu konu çok önemlidir 🙏 Herkes kendi şehrinde illaki kuşu ile ilgili Tecrübe edinmiştir.Sizlerden istediğim güvendiginiz ve memnun kaldığınız kanatlı uzmanın klinik ismi...
Solunum problemleri çözülebilen sorunlar oluyor genel olarak izmirde oturuyorsunuz sanırım bir kanatlı uzmanı görürse tedaviye başlarsanız erkenden iyi olur
Tesekkur ederim evet izmirdeyim anladigim kadari ile benim yapabilcegim bir sey yok degil mi? en kisa surede goturmeye calisicam umarim bir sorun cikmaz.
1-) BALLI KRAKER 2-) EKMEK 3-) TUZ(ve tuzlu yiyecekler) 4-) ŞEKER 5-) SÜT(ve süt ürünleri) 6-) SOĞAN 7-) SARIMSAK UNLU MAMULLER 9-) ÇİKOLATA 10-) UV FİLTRESİ OLMAYAN ARITMA SUYU-KUYU VE KAYNAK SULARI Ve ayrıca avokado, boyalı ekmek içeren yemler, yapıştırıcı ile...
kafeskuslari.com
Kanatlı hekimine ne kadar erken giderse o kadar iyi. Erken tedavi hayat kurtarır. Kuş sokakta olduğu için üşütmüş bence fazlasıyla.
Bu sürede hayvanın bağışıklığının arttırmak için kullanmanız gerekenler var gerwit entrobac gibi. Turbo nefes açıcı da verebilirsiniz hayvana biraz rahatlatır