• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun ceresi normal mi çok acil

Nurbay

Aktif Üye
dişi muhabbet kuşumun ceresi kabardı kabuklandı dahası burun delikleri git gide küçülüyor kapanıyor zor nefes almaya başladı etrafımda kuş vet yok lütfen gerçekten bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bu bir hastalık mı geç kalmak istemiyorum bu durumu yaşayanlar var mı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tuğrulun da dediği o yani mantar olduğu için vazelin sürün demiş bir süre kullanin teramiycn deri melhemi de olabilir ama o katman öyle hemen düzelmez kaç senedir sizde?

Nurbay

Aktif Üye
Tuğrulun da dediği o yani mantar olduğu için vazelin sürün demiş bir süre kullanin teramiycn deri melhemi de olabilir ama o katman öyle hemen düzelmez kaç senedir sizde?
Kuşum bir yaşına yeni girdi kendi kuşumun yavrusuydu baştan beri bende iki aydır böyle oldu ama yavaş yavaş olduğu için kızgınlık olduğunu düşündüm

Nurbay

Aktif Üye
Merhabalar kuşumun ceresi kötü durumdaydı delikler kapanmıştı cere çok kuru ve kabarıktı bir haftalık tedavi sonucunda ceresi yavaş yavaş düzeldi kabuk attı her gün teramiycn deri kremi kullandım değişimi atıyorum yönlendiren kişilere teşekkür ediyorum 78A2025E-4D17-4749-BD12-CE03DF72DD8C.jpeg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet hatırlıyorum sizi 🙂 kendine gelmiş prenses ilaçlar fayda etmiş 🤗 çok geçmiş olsun sağlıklı ömrü olsun 🙂🙏🏻

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. Maşalalh çok güzel kuşunuz. 🥰

Üst Alt