• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Muhabbet kuşumun ceresi kanamış?

gamzegk_

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
7 Ağu 2025
Kullanılan İlaç
Tanacetum parthenium, aminosol, baytril
Muhabbet kuşumun ceresinde şişlik vardı, başka şikayetlerle birlikte veterinere götürdüğümüzde birkaç ilaç verdi ve bunların o şişliğe de iyi geleceğini söylemişti. Yaklaşık 2 hafta oldu veterinere gideli düzenli olarak ilaç kullandık fakat bugün fark ettimki ceresindeki şişlik kanamış nasıl oldu bilmiyorum, ne yapmalıyım şuan? (Önceki ve şu anki fotoğrafı ekledim)IMG_0338.pngIMG_0336.jpeg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Enfeksion var iltihap birikmiş cerede. Temizlense iyi olur. Yaralı yere rif ampül alıp sürün.

Ne şikayeti ile gittiniz veteriner ne tanı koydu.

Kullandığınız takviye var mı?

Son düzenleme:

gamzegk_

Yeni Üye
Enfeksion var iltihap birikmiş cerede. Temizlense iyi olur. Yaralı yere rif ampül alıp sürün.

Ne şikayeti ile gittiniz veteriner ne tanı koydu.

Kullandığınız takviye var mı?
Veterinere sürekli halsiz olup uyuması, kaşınıp kendini yolması, artık neredeyse hiç ötmemesi, ceresindeki şişlik ve hıçkırığımsı şeyler yapması şikayetleriyle gittik, net bir tanı koymadı ekteki ilaçları verdi şu an için onları kullanıyorum haricinde bir takviye yok
IMG_0301.jpeg

teks_winrer

Aktif Üye
Veterinere sürekli halsiz olup uyuması, kaşınıp kendini yolması, artık neredeyse hiç ötmemesi, ceresindeki şişlik ve hıçkırığımsı şeyler yapması şikayetleriyle gittik, net bir tanı koymadı ekteki ilaçları verdi şu an için onları kullanıyorum haricinde bir takviye yok
Ekli dosyayı görüntüle 92248
Soldaki ilacı bana da bir veteriner vermişti, daha sonradan fakülte hastanesine gittiğimde ilacı sormuştum, bitkisel bir şey olduğunu çokta yararlı olmadığını söylemişti. Aklınızda bulunsun diye söylüyorum ben de çok bilgili değilim konu hakkında ama mümkünse fakülte veterinerliğine gidin.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Konumunuz Bursa gözüküyor, vetorka veteriner kliniği Erol bey'e mutlaka götürün, kendisi iyi bir kanatlı uzmanıdır 🙏🌸

Üst Alt