• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusumun burun ustundeki tuyleri dökülmüş

Lütfiye

Aktif Üye
Merhaba muhabbet kusumun burun ustundeki tuyleri dokulmus neden anlamadim yeme icme hareket ve diskida bir problemi yok neseli ve yemek yiyor bu goruntu beni uzdu kuslar hastaligini helli etmedigi icin acaba bir problem var mi diye endiselendim bide yeni tuyleri cikiyor basinin uzerinde yanaklarinda tahmini 5 6 aylik bir kus kuyrugu daha 1 ay once cikti uzadi yani aldigimda 2 3 aylik yavru dediler 3 aydirda bende

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Tüy Döneminde Normal. B Vitamini Takviyesi Verebilirsiniz. Maşallah 😇

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba muhabbet kusumun burun ustundeki tuyleri dokulmus neden anlamadim yeme icme hareket ve diskida bir problemi yok neseli ve yemek yiyor bu goruntu beni uzdu kuslar hastaligini helli etmedigi icin acaba bir problem var mi diye endiselendim bide yeni tuyleri cikiyor basinin uzerinde yanaklarinda tahmini 5 6 aylik bir kus kuyrugu daha 1 ay once cikti uzadi yani aldigimda 2 3 aylik yavru dediler 3 aydirda bende

İlk gençlik ergenlik tüylerini döküyor . Tüy dönemine girmiş bu süre de b forte vitamini kullanın tüy dökümünü kolay atlatır 😊

Üst Alt