• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun burnunda mantar mi var

Irms

Yeni Üye
6-8 aylik muhabbet kusumun burnunda deri soyulmasi gibi seyler var ve eskiden olmayan ucarken ses çıkarma var bunlar nedir ve ne yapmalıyım

Irms

Yeni Üye
Kuş tüyde ama cere fazla katmanlaşmış. 4 gün sabah akşam burun deliklerine gelmeyecek şekilde terramicin merhem ya da kokusuz vazelin sürün
Bahsettiğiniz ürün bu müdür? Göz için olanı bir de yara için olanı varmış ben göz olanını aldim

Irms

Yeni Üye
Deri için olanı alsanız daha iyiydi ama içerik aynı sayılır bunuda kullanabilirsin
Bugün mercimek tanesinin dörtte biri kadar kullandım yarın yarısı kadar kullanırım uygun olur herhalde bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkürler + biraz burnunu kaşımaya başladı ama normaldir herhalde omzumdayken benim ceneme de bulastirdi benim cenemde kaşınıyor :)

Son düzenleme:

Irms

Yeni Üye
Deri için olanı alsanız daha iyiydi ama içerik aynı sayılır bunuda kullanabilirsin
Öncelikle gunaydin, dun dedigim gibi kremi duzgunce sürdüm surdukten 20 dk sonra iceriye gittim ama masanin ustunde gagasini sildigim su duruyordu küçük bir kap ama kusa ara sira onunla bir seyler verdigim için taniyordu ben iceri gidince onun icine girmis kafasini yıkamış burnuna da su ve merhem kaçırmıştır yapabileceğim bir sey var mı çok sıkıntı olur mu

Üst Alt