• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşumun burnunda bir şey var

Elfroze

Yeni Üye
Merhaba, bunu peçeteyle falan almalı mıyım, ciddi bir şey midir?

Ekli dosyalar

eyidas

Aktif Üye
Görselden tam anlayamadım. Tüy gibi bir şey mi daha sert mi?

eyidas

Aktif Üye
Tüy değil, benden korktuğu için yaklaştırmıyor net çekemedim. Daha sert.
Daha tecrübeli ablalarım yorum yapacaktır şimdilik alın ya da almayın diyemem. Nefes alışverişini etkileyen bir durum var mı? Hırıltı vs duyuyor musunuz? Önlem amaçlı kekik çayı uygulayıp püskürtebilirsiniz şimdilik. Tecrübeli ablalarım müsait olduklarında yazacaklardır mutlaka. Geçmiş olsun.
@Demet bükay

Elfroze

Yeni Üye
Daha tecrübeli ablalarım yorum yapacaktır şimdilik alın ya da almayın diyemem. Nefes alışverişini etkileyen bir durum var mı? Hırıltı vs duyuyor musunuz? Önlem amaçlı kekik çayı uygulayıp püskürtebilirsiniz şimdilik. Tecrübeli ablalarım müsait olduklarında yazacaklardır mutlaka. Geçmiş olsun.
@Demet bükay
Teşekkür ederim, nefes alışıyla ilgili herhangi bir sıkıntı duymadım, birçok kez sessiz ortamda yanındaydım. Yalnız fazla mı hapşırıyor onu anlamak için gözlemliyorum, bugün 2 kez duydum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim, nefes alışıyla ilgili herhangi bir sıkıntı duymadım, birçok kez sessiz ortamda yanındaydım. Yalnız fazla mı hapşırıyor onu anlamak için gözlemliyorum, bugün 2 kez duydum.
Merhaba nemli bir kulak pamuğu ile kekik çayı sürün sonra kopmuş tüy kökü ile minik dairesel hareketlerle bastırmadan alın, burun deliğine büyük ihtimalle yem kabuğu parçası kaçmış yada tıkanmış IMG_20260325_151915.jpg

Üst Alt