• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun burnu kanadı

Şadiye

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun burnu uzun süredir kızarıktı badem yağı sürüyordum. Bugün kanamış gibi burun etrafına bulaşmış. Kuyruğu da titriyor ne yapabilirim?IMG_4123.jpeg

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Muhabbet kuşumun burnu uzun süredir kızarıktı badem yağı sürüyordum. Bugün kanamış gibi burun etrafına bulaşmış. Kuyruğu da titriyor ne yapabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 75176
Kabuğu kalkmış, muhtemelen yağdan rahatsız oldu ve sürttü😔🤲kanattı, akşamları uyumadan önce sürün, sabaha kadar çeksin, birde masaj yapın kabuk çeksin
Eğer ki oynama varsa Fucidin krem sürebilirsiniz

Şadiye

Yeni Üye
Sürekli sürmüyordum kızarık olduğu için arada sürüyordum. Tırnaklarıyla kaşıyor 😢 teşekkürler 🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence kuşunuzu kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirin derim, burnuna da burun deliğine kaçırmadan rif ampul sürün 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sürekli sürmüyordum kızarık olduğu için arada sürüyordum. Tırnaklarıyla kaşıyor 😢 teşekkürler 🙏
Kuşunuz gebe olabilir, kızgınlık yumurtasına hazırlık yapıyor olabilir, 2-3 gün sonra tekrar paylaşın video netleştirelim durumunu😊

Üst Alt