• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumun Burnu Kanadı

Desperado

Yeni Üye
Sabah uçurmak için baktığımda sağ burnunun kanadığını ve kandan tıkanmış olduğunu gördüm, kalamar kemiğine vb çarpmamış dişisiyle kavga etmemiş büyük ihtimal kafasını kaşırken tele çarpmış hareketlerinde vb. problem yok fakat dışkısı siyah ve sağ burnu büyümüş kandan tıkalı ne yapmam gerekiyor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Kuşun burnunun ve dışkısı ın fotoğrafını atar mısınız?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Sabah uçurmak için baktığımda sağ burnunun kanadığını ve kandan tıkanmış olduğunu gördüm, kalamar kemiğine vb çarpmamış dişisiyle kavga etmemiş büyük ihtimal kafasını kaşırken tele çarpmış hareketlerinde vb. problem yok fakat dışkısı siyah ve sağ burnu büyümüş kandan tıkalı ne yapmam gerekiyor
Beyaz peçeteye güncel birikmiş dışkısı ve burnu gözükecek şekilde resim eklerseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Tele çarpma ile bu hale gelirmi bilmiyorum ama eczaneden kapanmadan steril su alın kulak pamuğu ile ilk önce burun çevresini dikkatlice temizleyin daha sonra burun deliklerine 1 er damla damlatıp kulak pamukçuğu ile delik içerisini nazikçe temizleyin. Size özelden link gönderdim videoda hocamızın yaptığı gibi yapabilirisniz. Dışkısı için arkadaşlar ayrıca yorum yapıcaktır.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba fotoğrafları neden sildiniz?

Üst Alt