• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! muhabbet kusumun bagirsaklarinda diski birikmis

emrebaba182727

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
anuste diski
Hastalık Belirti Tarihi
3 Eyl 2025
bu sabah kusumun anusunde diski oldugunu farkettim sonra tamizlemek icin ilik suyun altinda anusunu yikarken sislik farkettim ve anusunde diskilar gozukuyordu elimle bastirinca nohut tanesinden az daha buyuk diski parcalari cikti biraz daha temizledim ama hala sislik var daha fazla zorlamak istemedim ne yapmaliyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bu sabah kusumun anusunde diski oldugunu farkettim sonra tamizlemek icin ilik suyun altinda anusunu yikarken sislik farkettim ve anusunde diskilar gozukuyordu elimle bastirinca nohut tanesinden az daha buyuk diski parcalari cikti biraz daha temizledim ama hala sislik var daha fazla zorlamak istemedim ne yapmaliyim
Merhaba geçmiş olsun
Fotoğraf paylaşır mısınız yandan görünecek şekilde ve Stramable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
elime almak istemedim rahatsiz oluyor suan. anusun ettafindaki tutleri kestim cunku yapisiyor ve birikiyordu ayrica siringayla zeytinyagi verdim elimdeyden kustu ve dogru duzgun ne yeminden yiyor ne suyunu iciyor
Rontgen çektirin lütfen bağırsaklarda sıkıntı olabilir

Üst Alt