• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşumun ayağında yara oluştu

badofya

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
halsizlik uyuma isteği
ayağının üstüne basamama
Hastalık Belirti Tarihi
6 Haz 2024
Kullanılan İlaç
alovera jel ateş düşürücü bitki özü antibiyotikli krem
arkadaşlar muhabbet kuşumun ayağının altı yara oldu ve üzerine basamıyor daha öncedende böyle bi durum olmuştu ama geçmişti bir gün sonra bu sefer kuş hem halsiz hem de yem yemesi azaldı veterinere götürdüm ayağındaki yarayı sivilce gibi sıktılar boşalttılar içini falan ayagına yağ kullanıyorum bugün 3. gün hala halsiz ve ayağının üstüne basamıyor ama yarası baya iyileştilütfen ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
arkadaşlar muhabbet kuşumun ayağının altı yara oldu ve üzerine basamıyor daha öncedende böyle bi durum olmuştu ama geçmişti bir gün sonra bu sefer kuş hem halsiz hem de yem yemesi azaldı veterinere götürdüm ayağındaki yarayı sivilce gibi sıktılar boşalttılar içini falan ayagına yağ kullanıyorum bugün 3. gün hala halsiz ve ayağının üstüne basamıyor ama yarası baya iyileştilütfen ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Merhaba geçmiş olsun, tabanda nasır oluşmuş hemen yarın nöbetçi eczaneden Karamerhem (ıhtıyol) alın, sabah akşam günde 2 defa kullanın, gözü büyüklüğünde sürün, masaj yapın, iyice yedirin ayağına, Ağrıyı keser, enfeksiyonu kurutur, antibakteriyeldir🤲😊
Kabuk olunca alın çıkar zaten, insan ayak parmağı nasırı gibi olur, alttan yeni deri gelir, çok geçmiş olsun
Mümkünse yarın nöbetçi eczaneden alıp başlayın, çok rahatlatır,
Karamerhem (ıhtıyol) şifa versin inşallah Rabbim 🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ayrıca kızımız kızgınlıkta🤲😊
Biraz da zayıf geldi bana, yulaf, kızıldarı verin,vitamin takviyesi ne veriyorsunuz

badofya

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun, tabanda nasır oluşmuş hemen yarın nöbetçi eczaneden Karamerhem (ıhtıyol) alın, sabah akşam günde 2 defa kullanın, gözü büyüklüğünde sürün, masaj yapın, iyice yedirin ayağına, Ağrıyı keser, enfeksiyonu kurutur, antibakteriyeldir🤲😊
Kabuk olunca alın çıkar zaten, insan ayak parmağı nasırı gibi olur, alttan yeni deri gelir, çok geçmiş olsun
Mümkünse yarın nöbetçi eczaneden alıp başlayın, çok rahatlatır,
Karamerhem (ıhtıyol) şifa versin inşallah Rabbim 🤲😊
çok teşekkür ederim yarası iyileştide hala üzerine basamıyor yarın gidip alacağım dediğiniz merhemden😊 çok korkuyorum bir şey olucak diye çünkü çok halsiz gözüküyor

badofya

Yeni Üye
Ayrıca kızımız kızgınlıkta🤲😊
Biraz da zayıf geldi bana, yulaf, kızıldarı verin,vitamin takviyesi ne veriyorsunuz
multi vitamin b vitaxi ve bağırsak flora düzenleyici kullanıyorum vitamin olarak . daldarıda malesef yemiyor ama kilosu gayet iyi hatta tombul biraz orda öyle gözükmüş😁😁 uzun süredir kızgınlıkta yanına eş aldık ama hiç ilgilenmiyor bile

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
çok teşekkür ederim yarası iyileştide hala üzerine basamıyor yarın gidip alacağım dediğiniz merhemden😊 çok korkuyorum bir şey olucak diye çünkü çok halsiz gözüküyor
Enfeksiyon içeride sıkma ile geçmez azalır, tekrar birikir, hücreler mücadele eder, antibiyotik olmazsa yenik düşer, bakteri büyür bu yüzden ağrıyor ve keyifsiz, ayrıca bakteri ilerliyor😔karamerhem düzeltir inşallah 🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
multi vitamin b vitaxi ve bağırsak flora düzenleyici kullanıyorum vitamin olarak . daldarıda malesef yemiyor ama kilosu gayet iyi hatta tombul biraz orda öyle gözükmüş😁😁 uzun süredir kızgınlıkta yanına eş aldık ama hiç ilgilenmiyor bile
Eşini beğenmemiştir yada ağrısı ilgiyi azaltır😔
Malesef vitaminleriniz etkisiz profesyonel ürünler tavsiye ederim

Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler
Çok faydasını görürsünüz 👍

Üst Alt