• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun ayağına ne olmuş olabilir

EmreSengun

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayağının üstüne çok zor basıyor
Hastalık Belirti Tarihi
2 Şub 2022
Kullanılan İlaç
Terramycin
Muhabbet kuşum dün akşam ayağına bir şekilde zarar vermiş. Terramycin isimli kremden sürdüm. Nesi olduğunu anlayamadım fakat yüklediğim videoda gördüğünüz gibi bazen basmıyor, parmağıma alınca hafiften tutunuyor fakat düşmeyeceğinden emin olduğu bir konuma gelince ayağını direkt olarak kaldırmaya meyilli. bir morluk göremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
jpeg: WhatsApp Image 2022-02-03 at 16.31.00.jpeg

EmreSengun

Yeni Üye
Teşekkür ederim 1,2 gün evde durması taraftarıyım. Tam bir krem öneriniz varsa almaya gideyim , bu zamanlarda almamı önerdiğiniz bir vitamin yahut ek gıda varsa onlardan da alabilirim.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Öncelikle aramıza hoş geldiniz.
Konu açımındaki detay bilgiler için teşekkürler. Hem yaşadığınız problem hem de genel tavsiyelerimiz için kuşunuzun, kafesinin , verdiğiniz yemin detaylarını, resimlerini paylaşabilir misiniz? İlaveten kuşunuz ne kadardır sizde, tek mi eşi var mı gibi genel bilgiler de yorum ve tavsiyeler için iyi olacaktır.

EmreSengun

Yeni Üye
Hoş buldum , asıl ben ilginiz için teşekkür ederim.
Kuş 2017 temmuzdan bu yana bizimle tek yaşayan genelde yanımızdan ayrılmayan bir kuş ama 1 haftalığına komşumun kuşunu misafir ediyorum.
O biraz bizimkini dövüyor bu gün odalarını ayırdım. Ayrıca genelde bizim yediklerimizden yemek için atlar sofraya tuzlu şeyler yemediği müddetçe karışmıyoruz yiyor. Atığım fotoğraflardaki malzemeleri kullanıyorum ayrıca şuan bir videosunu çektim onu da koydum.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Videoya göre bence ayağından ziyade sol dış parmağında bir sıkıntı var gibi. Bence elinize alarak ayağını ve parmaklarını kullanıp kullanamadığını kontrol etmelisiniz. Sol dış parmağına özellikle bakın, o parmaktan hatta tırnağından şüphelendim. Eğer kırık yoksa düzeleceği kanaatindeyim.

EmreSengun

Yeni Üye
teşekkür ederim ben bir veterinere götüreyim en iyisi

Üst Alt