• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! muhabbet kuşumun ayağı felçli gibi

Rabia kaya

Yeni Üye
kuşum gecen ay sol ayağında sorun yasadı felçli gibi duruyor acı cekiyor mu bilmiyorum ama cok içine kıvrık parmakları ve kesinlikle basmıyor yumruk şeklinde kalıyor ayagı vete gittim vitamnşn ve antibiyotik verdi düzeldi 1 ay sonra yani su am tekrar oldu cok korkuyorum ne yapacağım lütfen yardımcı olur musunuz
ilaçların ekledim

Ekli dosyalar

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Vet röntgen çekmişmiydi hangi tanı kondu detay veririmisiniz. Dışkıları nasıl iştahı yerindemi

Son düzenleme:

Rabia kaya

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Vet röntgen çekmişmiydi hangi tanı kondu detay veririmisiniz. Dışkıları nasıl iştahı yerindemi
hayır röntgen cekmedi vitaminsiz olduğunu söyledi sadecee baska bir sey yapamayacagınj fakülteye götürmemi istediişe yaramazsa eger diye kusum o ay iyilesyi sonra tekrar öyşe oldu
hafif ishal gibi zorlamadıgım müddetçe yemiyor ama kafesten cıkardıgımda uçabiliyor ve konuşuyor benle

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
hayır röntgen cekmedi vitaminsiz olduğunu söyledi sadecee baska bir sey yapamayacagınj fakülteye götürmemi istediişe yaramazsa eger diye kusum o ay iyilesyi sonra tekrar öyşe oldu
hafif ishal gibi zorlamadıgım müddetçe yemiyor ama kafesten cıkardıgımda uçabiliyor ve konuşuyor benle
Beyaz peçete üzerine taze dışkı görebilirmiyiz. Vitaminsizlik yapabilir fakat iyileşip tekrar etmesi normalmi bilemedim. Hocalarımız yardımcı olacaktır @Demet bükay

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İyi bir bakıma alınıp takviye programı ile zamanla toparlanır ve şunu da belirteyim çok yakın zamanda bu şekilde duran bir kuşa müdahale ettik zeolitli besleme ile 1 haftada toparlandi çok şükür 😊 Yanında suda vitaminler ve probiyotik de verildi 👍

Rabia kaya

Yeni Üye
Beyaz peçete üzerine taze dışkı görebilirmiyiz. Vitaminsizlik yapabilir fakat iyileşip tekrar etmesi normalmi bilemedim. Hocalarımız yardımcı olacaktır @Demet bükay
İyi bir bakıma alınıp takviye programı ile zamanla toparlanır ve şunu da belirteyim çok yakın zamanda bu şekilde duran bir kuşa müdahale ettik zeolitli besleme ile 1 haftada toparlandi çok şükür 😊 Yanında suda vitaminler ve probiyotik de verildi 👍

Ekli dosyalar

Üst Alt